İnternet & Teknoloji Bulabilirler mi acaba? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar kargo şirketleri telefon numarasından konum bulabilir mi olabilir mi böyle bir şey bilgisi olan var mı? Güncellemeler+1 yıl Sanırım soruyu eksik sordum telefon numarası ile telefonun konumunu bulabilir mi demek istemiştim 😊 Bulabilirler mi acaba? Cevapla Kargo Soruları Telefon Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_boogeyman__ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İyide zaten Onlar da konum mevcut. Çoğu kargo şirketi kargosunun durumu hakkında canlı takıp yapıyor 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ev konumundan bahsetmiyorum telefonun nerede olduğu konumundan bahsediyorum Yorumla _boogeyman__ +1 yıl Kargo şirketi onu bulamaz. Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkür ederim 😊 Yorumla _boogeyman__ +1 yıl Rica ederim Yorumla Fenerbahceli64 +1 yıl Ev harici başka bir yerdeyseniz göremez kargo şirketi konumunuzu Yorumla Soran +1 yıl Evet sormak istediğim buydu anladım teşekkürler 😊 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ajan mi bunlar kız sen watsaptan konum at bulsunlar 1 0 Yorumla
Fenerbahceli64 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Sisteme telefon numarası girildiğinde açık adresiniz ve isminiz çıkar. denemek için biri bana numarasını yazsın ismini adresini yazayim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anlık olarak sordum zaten adres konumunu bulur ama o an telefonun nerede olduğu konumunu bulabilir mi diye sormuştum 😊 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bulamazlar. 1 0 Yorumla
eWoLution Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 950 cevap paylaştı. Bulamazlar. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İyide zaten Onlar da konum mevcut. Çoğu kargo şirketi kargosunun durumu hakkında canlı takıp yapıyor
Ev konumundan bahsetmiyorum telefonun nerede olduğu konumundan bahsediyorum
Kargo şirketi onu bulamaz.
Tamam teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Ev harici başka bir yerdeyseniz göremez kargo şirketi konumunuzu
Evet sormak istediğim buydu anladım teşekkürler 😊
Ajan mi bunlar kız sen watsaptan konum at bulsunlar
Sisteme telefon numarası girildiğinde açık adresiniz ve isminiz çıkar. denemek için biri bana numarasını yazsın ismini adresini yazayim
Anlık olarak sordum zaten adres konumunu bulur ama o an telefonun nerede olduğu konumunu bulabilir mi diye sormuştum 😊
Hayir
Bulamazlar.
Bulamaz
Bulamazlar.
Bulamaz suç olur