İnternet & Teknoloji 5 tl bütce ile hangi laptop önerirsiniz? internet_cocuk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 5 tl bütceye hangi bilgisayarı alabilirim? Güncellemeler+1 yıl 5 bin işte arkadaşlar 5 tl bütce ile hangi laptop önerirsiniz? Cevapla Laptop Soruları Bilgisayar Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 707 cevap paylaştı. 5 ₺ mouse pad bile alamazsın 1 1 Yorumla internet_cocuk +1 yıl 5 bin abicim Yorumla
matiasandrade Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl 5 binmi? 1 4 Yorumla internet_cocuk +1 yıl Aynen Yorumla matiasandrade +1 yıl bende 3 bine laptop var düşünrmüsün ikinci el? Yorumla internet_cocuk +1 yıl şu an param yok ağustostan sonra alıcam marka model özellikleri Yorumla matiasandrade +1 yıl acer aspire e 15 4 gb ram 2 gb ekran kartı ekran kartının markası intel 500 gb hdd işlemcide intelcor i3 Yorumla
Demonist34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Exper bak bence 0 7 Yorumla internet_cocuk +1 yıl O ne Yorumla Demonist34 +1 yıl Yaz google a exper pc diye... Yorumla internet_cocuk +1 yıl Yazdım zaten çıkmadı ondan sordum Yorumla internet_cocuk +1 yıl Bana laptop lazım Yorumla Demonist34 +1 yıl He oki Yorumla internet_cocuk +1 yıl İmam bana dua et Yorumla Demonist34 +1 yıl Yüce İsa seni kutsasın evladım ✝️ Yorumla
Gokkusagi98 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl 5 tl yi hırsızlık yapmaya giderken mi kullanican 0 1 Yorumla internet_cocuk +1 yıl Of 5 bin işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
5 ₺ mouse pad bile alamazsın
5 bin abicim
5 binmi?
Aynen
bende 3 bine laptop var düşünrmüsün ikinci el?
şu an param yok ağustostan sonra alıcam marka model özellikleri
acer aspire e 15 4 gb ram 2 gb ekran kartı ekran kartının markası intel 500 gb hdd işlemcide intelcor i3
Exper bak bence
O ne
Yaz google a exper pc diye...
Yazdım zaten çıkmadı ondan sordum
Bana laptop lazım
He oki
İmam bana dua et
Yüce İsa seni kutsasın evladım ✝️
5 tl yi hırsızlık yapmaya giderken mi kullanican
Of 5 bin işte
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!