İnternet & Teknoloji Önerceginiz chat uygulamalari var mı ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor bildiniz chat uygulamalari var mı canim cok sıkılıyor birinle tanismak istiyorum ama yurtdisindayim düzgün chat önerin Güncellemeler+1 yıl hep abaza ve eskortlae dolmus chat sitedi kullanmayan insan var mı arkdasimda yokki yazisayim bos bos telefon bakmak istemiyorum Önerceginiz chat uygulamalari var mı ? Cevapla Uygulama Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
picmisinenes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Düzgün chat kalmadı. Her yer sapık dolu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl fark ettim Yorumla picmisinenes +1 yıl Burası yine bir nebze düzgün Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Banada lazım canım bazen aşırı sıkılıyo 1 7 Yorumla rapunzelinberberi +1 yıl meetme var. ama full yabancı Yorumla Soran +1 yıl benimde arkdasda yokki konisayim Yorumla rapunzelinberberi +1 yıl biz ne güne duruyyoruz bacım. kuzene ayarlayalım seni Yorumla Soran +1 yıl senden bisey isteyen olmadi Yorumla rapunzelinberberi +1 yıl bana da laızm demedin mii Yorumla Soran +1 yıl onu ben yazmadim ve orada baan lazim chat siteleir demek istemis snein kuzenin degil Yorumla rapunzelinberberi +1 yıl ben de sana chat sitesi söyledim. sen de arkadaş da yok dedin. bu sefer ben de arkadaş önerdim sana Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yok maalesef 0 1 Yorumla Soran +1 yıl sen hic mi kullanmiyorsun site Yorumla
Zuzuzuzuzuk Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Litmeç 0 1 Yorumla rapunzelinberberi +1 yıl bu yaşta bu bilgi fazla değil mi Yorumla
Zyraa Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Omegle 0 1 Yorumla tttppp +1 yıl Sen samsunda mi yasiyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Düzgün chat kalmadı. Her yer sapık dolu
fark ettim
Burası yine bir nebze düzgün
Burasi
Sanalcı misin
Tanisalim
Banada lazım canım bazen aşırı sıkılıyo
meetme var. ama full yabancı
benimde arkdasda yokki konisayim
biz ne güne duruyyoruz bacım. kuzene ayarlayalım seni
senden bisey isteyen olmadi
bana da laızm demedin mii
onu ben yazmadim ve orada baan lazim chat siteleir demek istemis snein kuzenin degil
ben de sana chat sitesi söyledim. sen de arkadaş da yok dedin. bu sefer ben de arkadaş önerdim sana
Telegrama gel
Yok maalesef
sen hic mi kullanmiyorsun site
Litmeç
bu yaşta bu bilgi fazla değil mi
Omegle
Sen samsunda mi yasiyorsun