İnternet & Teknoloji Blu TV hesabı açamıyorum yardımcı olur musunuz? yağmur_yüreklim01 Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kartım internet bankacılığına açık. Kartta para da var. Bilgileri doğru da girdim ama olmuyor. Napmalıyım? İlk kez blu TV ye üye olacağım o yüzden bilmiyorum. Acaba tarihi mi yanlış yazdım. Blu TV hesabı açamıyorum yardımcı olur musunuz? Cevapla Tarih Soruları Banka Soruları İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Kartın tarihini yazman gerekiyor 0 0 Yorumla
cikolatikek Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 474 cevap paylaştı. Kartın tarihini yazacaksın, bu ayın değil:D 0 5 Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl 😂😂😂 knk kartın tarihini nereden bulacağım çok bilgizim bu konuda 😅🤣 Yorumla cikolatikek +1 yıl Kartın üstünde yazıyor Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Valıd thru yazıyor yanında da tarih yazıyor o mu?😂 Dört rakamlı Yorumla cikolatikek +1 yıl Evet Yorumla yağmur_yüreklim01 +1 yıl Bu kadar kolay mıydı ya tüh boşu boşuna rezil olduk 😂 kendimi boşu boşuna strese sokmuşum🤦♀️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kartın tarihini yazman gerekiyor
Kartın tarihini yazacaksın, bu ayın değil:D
😂😂😂 knk kartın tarihini nereden bulacağım çok bilgizim bu konuda 😅🤣
Kartın üstünde yazıyor
Valıd thru yazıyor yanında da tarih yazıyor o mu?😂 Dört rakamlı
Evet
Bu kadar kolay mıydı ya tüh boşu boşuna rezil olduk 😂 kendimi boşu boşuna strese sokmuşum🤦♀️
Soyguncu onlar açma bence