Kız geldi sakin sakin yemeğini yapıyor, sosyal medya kullanmıyorum dedi. Onu garipsemedim ama sonrasında telefon kullanmıyorum da dedi :D Mehmet şef falan baya şaşırdı. İnsanlarla nasıl iletişime geçiyorsun sorusuna da geçmiyorum dedi :)
Siz en fazla nereye gidersiniz telefonsuz?

Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4754En Güzeli Valla Beyni Radyasyon dan uyuşma Olmaz En azından Bizler akıllı telefon Kullanıyor da ne oluyor ki Kafamız da hep Radyasyon var 😅 Ama tabi şöyle durum da var telefon hayatta gerçekten çok büyük kolaylık sağlıyor zararı telefon da uzun vakit geçirmek Şu Radyasyon bi türlü peşimizi bırakmıyor ki 😅 telefon da ayrı televizyon da ayrı güneş bile radrasyon ama Öldürmüyor Allah'tan ki Çernobil de ki çok kötü ama
Telefonu evde unuttuğum gün tüm hayatım şaşıyor, telefon benim elim ayağım konumunda. Yani iletişim ve diğer işleri takip için telefon şart, sosyal medya zaten olması gerekmiyor ama her işim telefonda, olmazsa olmaz... Bu kadarı günümüzde absürt hangi çağda yaşıyoruz...
Niye absürt olsun. Kız köyde yaşıyo belki on kişilik mezrada köyde napsın telefonu 😂
Bunu misal olarak dedim. Herkes telefon kullanmak zorunda değilki
Ev kızı ise kullanmayabilir tabi ama... Okul okuyosan çok zor, işte çalışıyorsan olmazsa olmaz, hatta sürekli evde bile olsan hele bir de kızsan arada sırada dışarı markete falan çıktığında başına bir olay gelme ihtimali erkeklere göre daha yüksek. Yani evde de olsan, ucundan bile olsa kullanmak lazım. Yani başka türlüsü askerde olman gerek :) Gerçi yeni düzen askerlikte telefon kullanmada bir yasak yok, kameralı olmadığı sürece. Telefonum var ama kullanmıyorum olur ama telefon hiç yoksa dış dünya ile irtibatı tamamen koparmış demekki. O zaman psikolojik olarak çökmüş...
Bir ara bende hiç kullanmiyordum hep kapali ve ucak modundaydi en iyisini yapıyor Ne sosyal medya kullaniyordum ne telefon wp telegrami her seyi silmistim digerleri yoktu zaten telefonuda canım isteyince acardimsadece yine kapatırdım KS de girmiyordum o zaman
İnsanlar artık belli bir marka ve modelin üstündeki telefonlara yalnızca telefon diyorlar yani yine kullanıyordur mutlaka ama tuşlu kullanıyor olabilir ya da dediğim gibi belli bir marka ve modelin altında telefon kullanıyor olabilir Bu yüzden de telefon kullanmıyorum demiştir çünkü var böyle diyen insanlar.
O kızın dediği pek inandırıcı gelmedi bana açıkçası zaten öyle tipleri reyting artsın diye de alıyorlar her şey kurgu olunca inanasım gelmiyor hiçbir şeye neyse soruya geleyim. Yakındaki markete falan gidebilirim ancak. Diğer türlüsü iletişim olmadan zor yani aile merak eder.
32 yaşında telefon kullanmaya başladım. Bu kızı çok iyi anlıyorum. Ben de sosyal medya kullanmıyorum, sevmiyorum ve telefonu da mecburen iş için kullanmaya başladım. İstenildiği an bana ulaşılabilmesi hâlâ hoşuma gitmez. Bu yüzden saatlerce telefonumu kapatırım. Özellikle hafta sonları.
Sosyal medya kullanmıyorum diyorsun ama buradasın ne iş 😂
@Brendon Burada kendi kimliğimi ve fotoğrafımı paylaşmıyorum. Haklısın burası da sosyal medya sayılır ama instagram gibi değil. Yine beni tanıyanlar bana ulaşamıyor yani. 😊
Askere gittiğimde üç ay telefonsuz kaldım. Hiçte sıkıntı yaşamadım. Geçenlerde kardeşim bana bir ay telefonsuz kalabilir misin dedi ben de üç ay kalırım dedim ama üç ayın sonunda telefonları değişiriz dedim. (Onda Apple 12 var) Yemedi, çünkü telefonsuz da idare edeceğimi biliyordu.
Telefon kullanamamak gayet normal. Ben de 28 yaşımda aldım telefonu, ihtiyaç duymadım. O dönemde gerekmese yine almazdım.
Telefon nasıl gerekmiyor peki hiç aklıma yatmıyor çünkü
Çok sosyal hayatı olmayan, arkadaş çevresi olmayan, yalnız bir yerlere gitmeyen bir insan için gereksiz bir alet gibi oluyor.
Bence akıllı telefona gerek yok...
Şu anda telefonum yok alışıyorsunuz Dert etmeyin o kadar telefonsuzlugu
Bilgisayar kullanıyorsunuz neticede, çok farklı bi şey değil. Kız kimseyle iletişime geçmediğine göre onu da kullanmıyordur
tamam ama Evdeysem günde 1 saat kullanıyorum hani çok bir şey kaybettigimi düşünmüyorum
Böyle hamarat ve güzel kızların sayısı artmalı.
Sosyal medyaya fazla umut bağlamamak lazım. Ümitcanlarla 50 kişiyle konuşan kızları görünce daha çok şaşırıyorum
Sosyal medyayla alakalı bi soru değil ama peki
Bir dönem bende kullanmıyordum, daha doğrusu kullanmak istememiştim cidden mutluydum kendi kabuğuma çekilmiştim sonra iş gereği ile mecbur kullandım 😅
Bikere dusun mastercheff e nasil cagirdilar tel kullanmıyorsa yani bu isler karmasik isler bende medya sektöründeyim set saati şu şoyle giyinilecek şu saatte makyaja alcaz şu saatte burada olmalisiniz bugun senaryo şu gibi bi suru seyler icin aranması gerekiyor telefon kullanmadan bunlar çok zor bildiğin reyting kasmak istemişler kurgu
Belki başvuru yaparken yakınının telefonunu kullanmıştır (bir süreliğine). Kurgu olma ihtimalide var sonuçta masterchef her şey olabilr. Bu kızı hariç tutarsak telefon kullanmayanlar illaki vardır.
Telefon en az kimlik kartı kadar önemlidir ve nereye gidersen git yanında bulundurmalısın. Telefon nereye gidersem gideyim hep cebimdedir.
3 yıl telefon kullanmadım. Sosyal medya hesabım bile yoktu. Ksye yalnızca bilgisayar üzerinden girerdim.
Vallaha çok güzel takdir ettim en güzeli😆bende kullanmak istemiyorum ama iş gereği kullanmak durumundayım
Tam benim kafadanmış valla ya. Bir dönem ben de kullanmıyordum. Mutluydum. Saçma sapan gerekli gereksiz insanlarla uğraşmaya gerek yok.
Telefon demek konuşmak demek değildir internet demektir ben yapamam telefonsuz internetsiz helal olsun kıza
Yalana bak bu devirde telefonsuz yaşam imkansız. Ama bak ülkede konuşulur oldu iyi duyarını da kastı bravo sana Queen!
:D
En fazla bakkala giderim onda da “ya evdekiler bir şey istemek için ararsa “ tedirginliği yaşarım.