Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi ıslandım falan demiş olsam yığılırdınız buraya
Tela adındaki kumaştan üretilen çantalar yapıp satmayı düşünüyorum, bir çok hazırlığım tamam. Ancak isim konusunda bir türlü çözüm bulamadım.
İçinde tela ya da tekstili çağrıştıran kelimelerle bi instagramda kullanılacak isim gerekiyor.
Telavizyon - Kullanılıyor
Telastore - Kullanılıyor
Telamoon- Kullanılıyor. bunlara benzer bir isim gerekiyor. Teşekkürler şimdiden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sana tavsiyem B lle basliyan isim sec faydasini görünce anlarsin ne demek istedigimi bol kazanclar
B'nin farkı nedir diğer harflerden?
B ile baslayan magzalar kadin müsterileri daha cok ceker ben yurtdisinda nasil desem satis stratejisi analizleri falan yapiyorum meslegim bu
Aaa, ilk defa duyuyorum böyle bir şey. Peki bu türkçe için de geçerli mi, dille alakalı bir durum değil dimi?
Hayir dil ile alakali degil kadinlari ceken harf B dir ve 2+1 bedava diye kampanyalar oluyor ya bu sekilde insanlarin daha fazla alsiveris yapmasini sagliyorsun cünkü alan kisi verdigi parayi göz önünde bulundurmuyor 1 tane bedavaya aldiginin sevincine kapiliyor son olarakta fiyatlarina kargoyuda ekle insanlar hem ürün hem kargo fiyatini gözünde büyütüyor ama kargo dahil dediginde fiyat daha cazip geliyor.
Ay ben seni ekleyebilir miyim? Böyle çılgın sorular sorarım sana arada, mahsuru yoksa tabi :D
Ekle ama simdi acil cikmam gerek girdigimde gizliden cikarim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!