İnternet & Teknoloji Instagram çöktümü? Elif5728 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar instagrama mesajlarim gitmiyodu giden mesajlar silinmeye falan basladi durum düzelmeyeince insatgarmi sildim tekrar yükledim aynı sorun sizdede var mı Güncellemeler+1 yıl Aynı durum olan var mı? Instagram çöktümü? Cevapla Instagram Soruları Fal Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aynen 0 10 Yorumla Elif5728 +1 yıl Sizdedemi öyle? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ana düzel di bende de sen istersen güncellemeyi kontrol et Yorumla Elif5728 +1 yıl Yok bende hala aynı sildim tekrar yükledim hiç açılmıyo şimdide😂acayip sinirlerim bozuk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂 Hahaha şansa bak ya böyle yap istersen başka telefondan gir hesabını oluyor mu diye kontrol et oluyorsa Instagram güncelleme getirecek Yorumla Elif5728 +1 yıl Nasil güncelliycem? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ara ara gir bak güncelleme gelmişmi diye ama sen başka telefondan giriş yaptın mı Yorumla Elif5728 +1 yıl Evet hatta instgarm lite de giriliyo. medajlar falan düzelmis ama instagrama girmiyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdilik lite kullan normal Instagram düzenlene kadar Yorumla Elif5728 +1 yıl Düzeleceği ne malum herkeste düzeldi Şu an ben kaldim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sabırla beklesen düzelir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aynen
Sizdedemi öyle?
Evet ana düzel di bende de sen istersen güncellemeyi kontrol et
Yok bende hala aynı sildim tekrar yükledim hiç açılmıyo şimdide😂acayip sinirlerim bozuk
😂 Hahaha şansa bak ya böyle yap istersen başka telefondan gir hesabını oluyor mu diye kontrol et oluyorsa Instagram güncelleme getirecek
Nasil güncelliycem?
Ara ara gir bak güncelleme gelmişmi diye ama sen başka telefondan giriş yaptın mı
Evet hatta instgarm lite de giriliyo. medajlar falan düzelmis ama instagrama girmiyo
Şimdilik lite kullan normal Instagram düzenlene kadar
Düzeleceği ne malum herkeste düzeldi Şu an ben kaldim
Sabırla beklesen düzelir
Bende gayet normal