İnternet & Teknoloji 1 ay Teknik servise giden telefon kaç günde gelir? mutsuzzzzz__ Xper 6 Takip Et FacebookTwitter 01 kaç günde gelir telefon? Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter Teknik servise giden telefon kaç günde gelir? 94 Görüşünü yaz
sezai_acima | İnternet & Teknoloji konusunda 143 görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Maksimum 14 iş günü içerisinde gelir. Bazen yoğunluğa göre 30 gün bilgisi de verilebiliyor. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
majestetuncay | İnternet & Teknoloji konusunda 5b görüş paylaştı. Master 1 ay ana merkeze gidecekse ortalama 10 gün..mahalle arasındakiler ise 2 gün.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever | İnternet & Teknoloji konusunda 2b görüş paylaştı. Master 1 ay Normalde 15 gün içerisinde gelmesi lazım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
T1mur | İnternet & Teknoloji konusunda 57 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay 20 iş günü diye biliyorum. O da en fazla. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SonDildarbesii | İnternet & Teknoloji konusunda 233 görüş paylaştı. Guru 1 ay 15 günde duruma göre Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Helix8233 Guru 1 ay Arızaya göre değişir 1 hafta 1 ay arasında Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
adımyavuz Xper 7 1 ay Aylar sonra 😄 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla mutsuzzzzz__ 1 ay şaka yapıyorsun demi Yorumla adımyavuz 1 ay Genelde uzun sürüyor hafta sonları tatil falan bir haftalık iş iki haftayı buluyor Yorumla
Yapmakübra Xper 4 1 ay 2 haftayı buluyor bazen Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Larisse | İnternet & Teknoloji konusunda 55 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay bilgi almadın mı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49Maksimum 14 iş günü içerisinde gelir. Bazen yoğunluğa göre 30 gün bilgisi de verilebiliyor.
ana merkeze gidecekse ortalama 10 gün..
mahalle arasındakiler ise 2 gün..
Normalde 15 gün içerisinde gelmesi lazım
20 iş günü diye biliyorum. O da en fazla.
15 günde duruma göre
Arızaya göre değişir 1 hafta 1 ay arasında
Aylar sonra 😄
şaka yapıyorsun demi
Genelde uzun sürüyor hafta sonları tatil falan bir haftalık iş iki haftayı buluyor
Değişir bu
1 hafta
2 haftayı buluyor bazen
bilgi almadın mı
1 hafta
Otuzbir