Acer Aspire ES13 laptopum var. 2gb ddr3 l hafıza eMMC 32gb
32gb depolama alanı var galiba hiçbir şey indiremiyorum. Bilgisayarın depolama alanına ihtiyacı var yavaş da çalışıyor kaç gb ssd yormaz ve bu bilgisayara uygun olur? Bir de uygun fiyatlı markalardan öneriniz var ise?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
128 lik taktir bendeki oyle ve işimi görüyor
Hızlanır mı bi de? Ama photoshop programı falan kullanıcam yeterli mi 128 gb
Tabi hızlanır. Ssd cok etkili ama benimki i5 3. Nesil. Senin laptop özellikleri neler
Özelliklere bi baksana iki dk. Celeron galiba seninki
Ya benimki notebook bilgisayar çok iyi değil bilmiyorum ki çok önceden almıştım kullanmadım bile. Şimdi işim düştü ama yetersiz yani. Acer ES1- 331 series yazıyor 2gb ddr3 l hafıza eMMC 32gb
Evet düşük model. Sen rn düşük ssd yi taktir. 128 lik olan yani o da cok hizli yapar onu işini görür
Acer Aspire ES13
Rn düşük ne demek. 128 yeter diyorsun öyle mi?
Evet bendekinde de o takılı ama eger ugrasmak istemiyorsan sahibindene koy sat ssd li bi tane bul ya da bilgisayarcidan ayarla orasi sana kalmis
Bir de Ram ve ssd farkı ne? Ram ne işe yarıyor
Ram bilgisayarda uretimi yapilirken takiliyor yani standart bi bellek o ama ssd hızlandırıyor sadece ama ikiside bilgisayar hızı icin onemli
Ssd sadece hızlandırıyor mu? Depolama alanı olmayscak mı? Ben mesela adobe photoshop indiremedim yer yok diye bir de windows 10a geçemedim yer yoktu inmiyor bir şey. Ssd takınca iner mi bunlar?
Senin bilgisayarda biraz sorun yasaman normal. Modeli dusuk celeron olmasi lazim. Celeronlar agir calisir. Bence bi bilgisayarciya git o zaten onun hizlanmasi icin gereken seyi takacak ama ben olsam satar yenisini alirim
Yenisi için bütçem çok kısıtlı ya ondan
Ssd ler çokta ucuz degil ama