Selamlar..
WhatsApp kullanıcıların yıllardır beklediği özelliği test etmeye başladı!
— ShiftDelete.Net (@shiftdeletenet) July 2, 2022
• https://t.co/0rhfZoblWA pic.twitter.com/HaQIxuwzD3
#funda
Güncellemeler:
Selamlar..
WhatsApp kullanıcıların yıllardır beklediği özelliği test etmeye başladı!
— ShiftDelete.Net (@shiftdeletenet) July 2, 2022
• https://t.co/0rhfZoblWA pic.twitter.com/HaQIxuwzD3
#funda
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1540aldatacak insan her şekilde yolunu buluyor ama bir miktar arttırabilir
Olayı sadece kadın erkek ilişkileri bağlamında ele alıp bunu da bozuk aile içi ilişkilere bağlamak bence pek mantıklı değil. Sonuçta başka iletişim uygulamaları da var. CacaoTalk, Tango, Viber, WeChat, Line, Telegram, Skype ve daha birçok uygulama. O işleri yapacak olan kişi alternatifleri kullanmayı da bilir.
Olaya iş hayatı açısından bakabiliriz. Bir müşterin veya alışveriş ettiğin firmadan mesaj gelmiştir, o anda dönüş yapmak istemezsin ama aynı anda başka kişilerle de yazışman, haberleşmen gerekiyordur. Bu durumlar için gayet kullanışlı bir opsiyon olur bence.
Doğru düşünüyorsun. O açıdan da bakmak gerek. Hepimizin başına geliyor çünkü 🤔
Küs müyüz seninle?
Değiliz tabi ki. Pek aktif değilim eskisi kadar. Ondan iletişim kopukluğu var diye düşünmüş olabilirsin. 😊🖐️
Hayır benim bildiğim küslük bir durum olmadı ama. Bilmeden küstürdüysek de gönlünü alalım, küslüğü sevmem çünkü.
Güzel bir gün senin olsun.
😊🖐️🌸
#selamgençlik 🍀🍀
Ben artık hepimizin siber güvenlik uzmanı edinmemizin ve tıpkı avukatla ve doktorla görüşüp genel konuları çek eder gibi siber güvenliğin sağlanması için onlarla görüşmemizin normal olacağını öngörüyorum. Fikrimce, aldatmak herşeyden önce bir niyettir. Fakat neticede kimse kimseyi uzun uzun enayi yerine koyamaz. Tatlı su kurnazları üzülecek ama bunu söylemek istiyorum:Sadece kendileri değil, artık herkes akıllı, bu böyle net..😏😏
#tubasueda 🍀🍀
Aldatmayı düşünebilen birini hiçbir şey durduramaz aldatılma hissini yaşamayı ben düşmanım bile yaşasın istemem yaşamadım ama çok yakınımda yaşandı Allah korusun.
Artırmak değil de var olan eylemi daha gizli hale getireceği için kolaylaştırir bence. Ha yok içinde aldatma isteği olup da korkanlar için deneme olarak görülebilir
Aldatan her kulvarda ve her şekilde aldatır. Gizlilik veya açıklık değil aldatmayı kolaylaştıran. Karaktersizlik bunu sağlıyor.
aldatacak insan her şekilde aldatırda en azından bunu herkesin bizi görmemesi için kullanırım ben
güzel sevdim:)
Kullanmıyorum 🙄 aldatan, aldatmak isteyen ikinci bir telefon, ikinci bir hat, sahte hesaplar vs bi sürü yolu var zaten. İçinde varsa, yapar.
Hayır düşünmüyorum, aldatan insan her türlü aldatır. Whatsapp kullanmaz, Skype kullanır. O olmaz başka bir şey 😊
WhatsApp çevrimiçine göre aldatıldığını düşünen varsa satılık saray var, kelepir fiyattan verebilirim
Hayır bu durum aldatmaları arttırmaz, isteyen yine istediğini yapar.
Gerçekten uzun zamandır beklediğim ve istediğim bir özellik umarım en yakın zamanda gelir.
yapan hertürlü yapıyor başka uygulama mı yok sanki.
Güzel bir özellik olucak ama herkes şüpheli olcak tabi haliyle 😄
Aldatmak İsteyen Her Şekilde Aldatır Bu Durum Watsappa Gerek Kalmazki
Olmadanda hat safhada aldatmalar belki 2 katina çıkabilir bir ihtimal.
Yapan her türlü devam eder zaten. Bu çevrimiçi olaylarına takılan kaldı mı ya
Amatör çapkınlar için iş yapar ama Prof olanlar zaten asıl kullandığı telefonla o işe bulaşmaz.
Zaten geliştirmeler o yönde yapılıyor özellikle. Yoksa adam olan gizlenmez, çıkar ortaya 🤭
İyi olmuş yazmak istemediklerimize yakalancaz diye WhatsApp açamıyorduk
aman onlarda sana bayıılıyordu misal birine yazdım dönmedi ya da geç mi yazdı bende 3 gün sonra cevao veririm herkes bir yerni bilsin dimi çok saçmalarsa yer zten engeli hiç acımam
@mutluyaşamsırrı o yüzden mi yazmadığım halde yazıyorsun
https://www.hizliresim.com/1irl2wo