Selamlar..
WhatsApp kullanıcıların yıllardır beklediği özelliği test etmeye başladı!
— ShiftDelete.Net (@shiftdeletenet) July 2, 2022
• https://t.co/0rhfZoblWA pic.twitter.com/HaQIxuwzD3
#funda
Selamlar..
WhatsApp kullanıcıların yıllardır beklediği özelliği test etmeye başladı!
— ShiftDelete.Net (@shiftdeletenet) July 2, 2022
• https://t.co/0rhfZoblWA pic.twitter.com/HaQIxuwzD3
#funda
Olayı sadece kadın erkek ilişkileri bağlamında ele alıp bunu da bozuk aile içi ilişkilere bağlamak bence pek mantıklı değil. Sonuçta başka iletişim uygulamaları da var. CacaoTalk, Tango, Viber, WeChat, Line, Telegram, Skype ve daha birçok uygulama. O işleri yapacak olan kişi alternatifleri kullanmayı da bilir.
Olaya iş hayatı açısından bakabiliriz. Bir müşterin veya alışveriş ettiğin firmadan mesaj gelmiştir, o anda dönüş yapmak istemezsin ama aynı anda başka kişilerle de yazışman, haberleşmen gerekiyordur. Bu durumlar için gayet kullanışlı bir opsiyon olur bence.
Küs müyüz seninle?
Hayır benim bildiğim küslük bir durum olmadı ama. Bilmeden küstürdüysek de gönlünü alalım, küslüğü sevmem çünkü.
Güzel bir gün senin olsun.
Artırmak değil de var olan eylemi daha gizli hale getireceği için kolaylaştırir bence. Ha yok içinde aldatma isteği olup da korkanlar için deneme olarak görülebilir
Aldatmayı düşünebilen birini hiçbir şey durduramaz aldatılma hissini yaşamayı ben düşmanım bile yaşasın istemem yaşamadım ama çok yakınımda yaşandı Allah korusun.
#selamgençlik 🍀🍀
Ben artık hepimizin siber güvenlik uzmanı edinmemizin ve tıpkı avukatla ve doktorla görüşüp genel konuları çek eder gibi siber güvenliğin sağlanması için onlarla görüşmemizin normal olacağını öngörüyorum. Fikrimce, aldatmak herşeyden önce bir niyettir. Fakat neticede kimse kimseyi uzun uzun enayi yerine koyamaz. Tatlı su kurnazları üzülecek ama bunu söylemek istiyorum:Sadece kendileri değil, artık herkes akıllı, bu böyle net..😏😏
#tubasueda 🍀🍀
Cevap
37Cevap
aldatacak insan her şekilde yolunu buluyor ama bir miktar arttırabilir
Aldatan her kulvarda ve her şekilde aldatır. Gizlilik veya açıklık değil aldatmayı kolaylaştıran. Karaktersizlik bunu sağlıyor.
aldatacak insan her şekilde aldatırda en azından bunu herkesin bizi görmemesi için kullanırım ben
güzel sevdim:)
Kullanmıyorum 🙄 aldatan, aldatmak isteyen ikinci bir telefon, ikinci bir hat, sahte hesaplar vs bi sürü yolu var zaten. İçinde varsa, yapar.
Hayır düşünmüyorum, aldatan insan her türlü aldatır. Whatsapp kullanmaz, Skype kullanır. O olmaz başka bir şey 😊
WhatsApp çevrimiçine göre aldatıldığını düşünen varsa satılık saray var, kelepir fiyattan verebilirim
Aldatmak İsteyen Her Şekilde Aldatır Bu Durum Watsappa Gerek Kalmazki
Olmadanda hat safhada aldatmalar belki 2 katina çıkabilir bir ihtimal.
Yapan her türlü devam eder zaten. Bu çevrimiçi olaylarına takılan kaldı mı ya
Amatör çapkınlar için iş yapar ama Prof olanlar zaten asıl kullandığı telefonla o işe bulaşmaz.
Zaten geliştirmeler o yönde yapılıyor özellikle. Yoksa adam olan gizlenmez, çıkar ortaya 🤭
İyi olmuş yazmak istemediklerimize yakalancaz diye WhatsApp açamıyorduk
aman onlarda sana bayıılıyordu misal birine yazdım dönmedi ya da geç mi yazdı bende 3 gün sonra cevao veririm herkes bir yerni bilsin dimi çok saçmalarsa yer zten engeli hiç acımam
@mutluyaşamsırrı o yüzden mi yazmadığım halde yazıyorsun
https://www.hizliresim.com/1irl2wo
Aldatan her türlü aldatır.
Bunun hiçbir özellikle bağlantısı yok.
Aldatan her türlü aldatır..
Gizlemeye kolaylık sağlar sadece.
Sosyal medyaya indirgenmiş çöp ilişkiler kokmaya mahkûmdur
Kişiliğin kendi durumuyla ilgili yalnız bu bilemeyiz ki.
Aldatmaya niyetlenmiş kişi her türlü aldatır. Çevirdimiçiyi kapatması bunu engelleyemez.
çok aktif olduğum bir uygulama değil.
ama bu anlamda kaygılar doğuracağı da bir gerçek.
Aldatmayı kolaylaştıracak meyilli olanların ekmeğine yağ sürülmüş olacak
Hayır bu durum aldatmaları arttırmaz, isteyen yine istediğini yapar.
Gerçekten uzun zamandır beklediğim ve istediğim bir özellik umarım en yakın zamanda gelir.
yapan hertürlü yapıyor başka uygulama mı yok sanki.
Güzel bir özellik olucak ama herkes şüpheli olcak tabi haliyle 😄
Yapacak olan herturlu yapar gizli gizsiz fark etmez onemli olan karektersizligini gizlemesin
Aldatmaları arttıracağını değil de, aldatmaların ortaya çıkma ihtimalini azaltacağını düşünüyorum.
İş WhatsApp politikalarına kaldıysa ayrılsınlar zaten
Valla tanıştığım insana herseyimle açığımm. Gizli saklım olmaz
Yapmak isteyen her türlü yapar zincire vursan bi şekilde yine yapar
Bu özelliğe düşerim.
Aldatan her türlü aldatır
Tavuk güdülür mü derler bizim oralarda...
Zaten gizlenebiliyordu
Zaten gizleniyor ama sende göremiyorsun
Umrumda olan bisey degil, zaten sık kullanmiyorum
zaten aldatmalar had safhada çok fark olmaz
mantıklı canım
Aldatan başka yerlerde de aldatır
Düşünüyorum da umrumda değil
Yapan zaten her türlü yapar
Aldatacak adam her durumda aldatır.
Yapan her şekilde yapıyor
Wp geç bile kalmış o özellik çoktan çıktı 🤣🤣
Recep Baloğlu her türlü aldatır çünkü o bir 2003lü
ne alaka :P
Yapacak olan herturlu yapiyor
Yok yakalanmalar azacalacak
Eskiden çok ihtiyaç duyardım şimdi değil))
Ne gerek vardı ki
Kesinlikle
Daha neler
En gzueki
Zaten gizleniyordu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?