yemin ederim aşırı haklı tweet sfdghfdhg 27 yaşındayım ama sim kartım annemin üzerine :D sırf üşendiğim için gidip üzerime almadım senelerdir
yemin ederim aşırı haklı tweet sfdghfdhg 27 yaşındayım ama sim kartım annemin üzerine :D sırf üşendiğim için gidip üzerime almadım senelerdir
Reşit olur olmaz sistemde var olabilmek için önce faturalı hatta geçtim, ardından kredi kartlarıyla tanışıp kredi notumu yükselttim.
Tabii senin yaşın yetmez, o dönemler uzun süre fatura ödeyenlere özel biriken puanlarla yüksek değerde telefon alabiliyordun. Şu an doğrudan herkese kredi veriyorlar, hattın eski olması önem arz etmiyor.
Cevap
39Cevap
Ahah ben de 23 yaşındayım ve benim de babamın üzerine 😂
Geçen gün operatörden aradılar ve babamın ismini söyleyip kendisiyle görüşmek istediklerini söylediler. Ben de "buyrun benim" dedim. Bozuntuya da vermiyorlar😅
Ben 18 olmadan önce annemin üstüneydi ve şu an 19'a birkaç ayım var hala annemin üstünde ki muhtemelen hep öyle kalacak ahahah
Kendi üzerime ve şöyle durum var
Kendi üzerine geçirdiğinde para ödüyorsun o zamanların parasıyla şu an iyi para ödersiniz zkckd
Canım anamm tabi ki 💜❤️💙🧡💙💛💛❤️💙🧡💜❤️💙🧡💚💚❤️
Yani ihtiyaç da duymadım kendi adıma yapmak için gereksiz şimdilik...
Ailemden birinin üzerine cidden dsfhsdfh Ben de aşırı üşeniyorum ya gidip halletmeye.. İlla mağazadan değiştirmek gerekiyor.
Ben eve döndüğümde annem almıştı hattımı annemin üzerine öylede kaldı
Benim Kendi Üzerimde Vodafone Faturasız Kullanıyorum 😊
18 yaşımdan beri kendi üzerime. O zamandan beri de aynı numarayı taşıyorum :D
13 yıldır kendi üzerime kayıtlı sim kartı ve numarayı kullanıyorum..
Ya 47 yaşında olup da başkasının üzerine kayıtlı sim karta ne diyorsun? 😀
Benim de babamın üzerineydi. Kendi üzerime almıştım.
Bizim ailedeki herkesin sim kartı benim üzerime kayıtlı
Kendi üzerime. Ayrıca Evdeki herkesin sim kartı benim üzerime.
2003 senesinde annemin üzerine aldık hâlâ aynı numaram o yuzden usendim bi de almadim üstüme 😂
Benim de babamın üzerine ya. Cidden şaka gibi.
annemin üzerine kayıtlı 2000 yılından bu yana hemde fgşldklgşk
18imde direk kendime ayrı hat aldım. Banka hesabı açtım. Verdikleri anda kredi kartı aldım. Ailemle bu tarz şeyleri paylaşmayı sevmem.
31 yaşındayım hala babamin üzerine kayıtlı hat çok eski ((;
Erkek kardeşimin üzerine. Adam rahat rahat takip edebilsin diye görüşmelerimi ve. Acıyın.
Keşke mevzu üşenmek olsa, dünyanın parasını istiyorlar.
En İyi Cevap