İnternet & Teknoloji 1 ay Aylık kaç GB internet harcıyorsunuz? motherof2 Fenomen Takip Et FacebookTwitter 01 Aylık kaç gb internet harcıyorsunuz? Mobil internetiniz yetiyor mu? Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter Aylık kaç GB internet harcıyorsunuz? 117 Görüşünü yaz
hsnkkkkk Xper 5 1 ay Telefonu dışarıda cok az kullanıyorum.. instagram açmazsam 2 gbyi aşmam hiç. Paketlerin en az 75%i kalıyor.. daha küçük bir paket bulamiyorum 🤷♂️ Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Wolfg Xper 7 1 ay 1-2 GB bile bitmiyor pek kullanmiyorum çünkü yazan bile yok internetim hiç bitmiyor. Sosyal medyada kullanmıyorum hepsi olduğu gibi kalıyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Mario45 | İnternet & Teknoloji konusunda 958 görüş paylaştı. Master 1 ay 5 GB falan. Dışarıda telefona bakmıyorum hiç Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
J_eSSe | İnternet & Teknoloji konusunda 91 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Evde olduğum zamanlarda full wifi kullanıyorum ama değilken ayda ortalama 10 GB falan kullanıyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ikizterazi | İnternet & Teknoloji konusunda 265 görüş paylaştı. Master 1 ay Çok internette vakit harcayan biri değilim, burası hariç. 10 yetiyor gibi. Bazen 15. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
cheekystaff | İnternet & Teknoloji konusunda 555 görüş paylaştı. Guru 1 ay Ek paketlerle 30-35 gb kadar.. Evde ve iş yerinde wifi olduğu halde 🤣 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
djxeon | İnternet & Teknoloji konusunda 986 görüş paylaştı. Guru 1 ay Telefonda ortlama 15 oluyurEvde 1.5 Tb sadece indirme up da 800 GB flan Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
yusufyldz7 Xper 6 1 ay 25+25 gb paket alıyorum aylık 50 gb alıyorum bedava gelenleri de sayarsak aylık 60 gb internetim oluyor ama yine de 15 gün götürmüyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever | İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b görüş paylaştı. Master 1 ay 30 gb harcıyorum ortalama Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Billy59 | İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b görüş paylaştı. Master 1 ay 25 GB var yetiyor artıyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ozanca32 | İnternet & Teknoloji konusunda 53 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay 100 gb Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
benyarımkaldım | İnternet & Teknoloji konusunda 63 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay 20... Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Trouvaille_ | İnternet & Teknoloji konusunda 177 görüş paylaştı. Yoda 1 ay 7-8. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
711Telefonu dışarıda cok az kullanıyorum.. instagram açmazsam 2 gbyi aşmam hiç.
Paketlerin en az 75%i kalıyor.. daha küçük bir paket bulamiyorum 🤷♂️
1-2 GB bile bitmiyor pek kullanmiyorum çünkü yazan bile yok internetim hiç bitmiyor. Sosyal medyada kullanmıyorum hepsi olduğu gibi kalıyor
5 GB falan. Dışarıda telefona bakmıyorum hiç
Evde olduğum zamanlarda full wifi kullanıyorum ama değilken ayda ortalama 10 GB falan kullanıyorum.
Çok internette vakit harcayan biri değilim, burası hariç. 10 yetiyor gibi. Bazen 15.
Ek paketlerle 30-35 gb kadar.. Evde ve iş yerinde wifi olduğu halde 🤣
Telefonda ortlama 15 oluyur
Evde 1.5 Tb sadece indirme up da 800 GB flan
25+25 gb paket alıyorum aylık 50 gb alıyorum bedava gelenleri de sayarsak aylık 60 gb internetim oluyor ama yine de 15 gün götürmüyor
30 gb harcıyorum ortalama
25 GB var yetiyor artıyor
100 gb
25gb tarifem
20...
7-8.
10 gb yetmiyor
20 gb,,,
52 gb
15 GB