Ya şimdi benim taahütsüz faturalı hattım vardı. Her ay yükleme zorunluluğu yok. Ben de Türk Telekoma geçtim. Güncel fatura 135 yazıyor ama faturam 52 TL normalde. Telsiz ücreti borcu falan yazıyor
Anlayan yardımcı olabilir mi normal mi bu
Ya şimdi benim taahütsüz faturalı hattım vardı. Her ay yükleme zorunluluğu yok. Ben de Türk Telekoma geçtim. Güncel fatura 135 yazıyor ama faturam 52 TL normalde. Telsiz ücreti borcu falan yazıyor
Anlayan yardımcı olabilir mi normal mi bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende mağduriyet yaşadım kaç Turkcell'den insanı hem sömürüyor hemde müşteri hizmetleri sıfır çok da pahalı hiç değmez valla
Hayır hattı değişirdiğim halde yüksek fatura geldi
Benim faturayı o sıra abim ödüyordu neden o kadar oldu tam anlamadım ama 580 lira ödemişti
Yarın turkcell bayisine gideceğim
Ekstra gelen tutar, sadece telsiz kullanım borcu mu? Diğer detaylarda, bir şey yazmıyor mu?
Aylık telsiz kullanımı 29 TL ve telsiz borç toplam 52 TL +fatura 52 TL. Ve ben Türk Telekoma geçtim son faturamı 52 TL yi zaten ödeyecektim taahütsüz faturaydı sorun olmaz diye düşündüm
Normalde, telsiz kullanım borcunu, faturaya eklerler. Her ay. Taahhütsüz olduğu için, eklenmemiş olabilir. Bunun operatör değişikliğiyle alakası yok yani. Devlete ödenen borç.
Teşekkür ederim zaten operatör değiştim. Yarın turkcelle uğrayıp borcu kapatıp bilgi alırım zaten