İnternet & Teknoloji Bu ne anlayan var mı? Ne yapayım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Telegram i olan var mi acill Bu ne anlayan var mı? Ne yapayım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yazılım güncellemesi 1 25 Yorumla Soran +1 yıl Ahahshha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beye güldün Yorumla Soran +1 yıl Sahiden öyle oldu ^^ Yorumla Soran +1 yıl Yani okuma yazma biliyorum tşklerde ben ne yapmalıyım diye sordum sen öyle yazınca gulmem geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lspapzpxpcpvpkzkx güncelleme telefonun kasabilir Yorumla Soran +1 yıl Ama surekli geliyor emin msnz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eminim bende de var usta Yorumla Soran +1 yıl Tamm sag ol gülüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben gül müyümm Yorumla Soran +1 yıl Yok vaz geçtim gülün ömrü az olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tam ben yazcaktım onu skalxlf yaşın kaç kurtkar vadisi raconunu biliyosun Yorumla Soran +1 yıl 20. Sen? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 21 im ben de nerelisinn Yorumla Soran +1 yıl Sanganee. Beni kacircan demi? Hımmm🤨🤨 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerden bildin😂 Yorumla Soran +1 yıl Saf😊 masum😇 biri olduğum için hissediyorum ve hislerim doğru çıkıyor hep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maşallah hocam😂 Yorumla Soran +1 yıl Estafurullah demeyin öyle şeyler utanırım 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hagaha😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tenkyou Yorumla Soran +1 yıl Yu ar welkam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ney demek Yorumla Soran +1 yıl Sen beni bi ara ben sana anlatiyim ne demek olur mu yavrum😜😜😎😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Niye yavrum yaa korkmaaa😋 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yazılım güncellemesi
Ahahshha
Beye güldün
Sahiden öyle oldu ^^
Yani okuma yazma biliyorum tşklerde ben ne yapmalıyım diye sordum sen öyle yazınca gulmem geldi
Lspapzpxpcpvpkzkx güncelleme telefonun kasabilir
Ama surekli geliyor emin msnz
Eminim bende de var usta
Tamm sag ol gülüm
Ben gül müyümm
Yok vaz geçtim gülün ömrü az olur
Tam ben yazcaktım onu skalxlf yaşın kaç kurtkar vadisi raconunu biliyosun
20. Sen?
21 im ben de nerelisinn
Sanganee. Beni kacircan demi? Hımmm🤨🤨
Nerden bildin😂
Saf😊 masum😇 biri olduğum için hissediyorum ve hislerim doğru çıkıyor hep