adamlar işin dalgasında abartıcak bişi yok para için çok daha kötülerini yapanlar var her insan aynı olucak diye bir şey yok izleniyorsa adamlarda değil sorun izleyende şu an bunu bile paylaşman bunu izlediğin ve değer verdiğin anlama gelir
Toplum normları bu kadar kolay bozulmaz. eş cinsellere karşı da ön yargınız vardı, insanların kendi seçimi o kadar kötü haberler varken ayda kötülük varken insanların kişisel tercihlerine bu kadar müdahele etmek kötüdür. mesela bende toplumun parçasıyım ama benim normumu bozmadılar.
Eşcinselliğe önyargm yok direk keskin bir yargım var fıtrata ve yaradılışa aykırı olan her şeyin karşısnda durmaktan gocunmuyorum kötü haberler varsa var? Benm icin bu da kötü bir haber avrupa özentilerine hastalıklı zihinlere kısaca keyfine göre normal olmaktan canı sıkılan herkese meydan okuyorm sorularm seni rahatsz ediyorsa takip etme normumu bozamadılar diyorsn ama bozmuşlar ki onlarn tarafndasn bana çağa ayak uydurma numaraları yapma
Öncelikle saygı duymayı öğrenmen gerekiyor insanlarla konuşma üslübun yerinde değil. ikincisi benim normumu bozmuşlar diyorsan bende aynı şekilde sana cahil diyebilirim insanları tanımadan sırf inanış geri geri düşüncelikle kesin bir yargıya varıyorsun. ayrıca ne benim nede başkalarının hayatı sana kalmadı. düşüncelerini bir zahmet kendine sakla.
puanlar açıkladı mı ben üni 4e gidiyom bu yılki yksye gircektim kayıt tarihlerini bilmediğimden kaçırmışım zor muydu sınav sanırsam 3.5 milyon kişi girmiş
Bunlar ve bu gibiler ne zaman iyi bir şeyler yaptı ki ben üzüldüğüm bu soytarıların çok para kazanmalarını aklını kullanmayan boş insanlar oluşturdukça güzel ülkemin pırlanta gibi genç beyinleri zehirleniyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İzlemezsin olur biter zorla kimse kimseye izletmiyo sonuçta