İnternet & Teknoloji 1 ay Telefonum sürekli yüzüme düşüyor? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 01 Telefonumdan dayak yiyorum resmen oyle değil mi sjsjsjsj Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter Telefonum sürekli yüzüme düşüyor? 141 Görüşünü yaz
Abdurrahman00t | İnternet & Teknoloji konusunda 460 görüş paylaştı. Master 1 ay Yüzümüze kadar kaldırmasak mı? Dik, dik bakınca telefona, ağız burun girişiyor demek ki 😃 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Greyx | İnternet & Teknoloji konusunda 110 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Ben öyle olduğunda telefonu geri tokatlıyorum sanki canlıymış gibi hahahahahahahahahah Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
UluGökKurt | İnternet & Teknoloji konusunda 334 görüş paylaştı. Guru 1 ay Benim de öyle. Dayak arsızı oldum telefon yüzünden. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
emin97 | İnternet & Teknoloji konusunda 453 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Bir kere dudağıma düşmüştü. Dedim arkadaş bu telefonun çerçevesini hangi akılla metal yapmışlar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Tamtakır___Kurubakır | İnternet & Teknoloji konusunda 68 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Sana çok düşkün demek ki Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever | İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b görüş paylaştı. Master 1 ay paraşüt tak kanka :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HaldenMüşteki | İnternet & Teknoloji konusunda 63 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Uyuyayazarken kullanma 😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MuratBeyGelmis Xper 6 1 ay dolar yine 20 lira anlıyoruz arkadaşlar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Olgunvenetadam | İnternet & Teknoloji konusunda 165 görüş paylaştı. Master 1 ay Telefonu Yüzümün üstünde tutma Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Alfoo | İnternet & Teknoloji konusunda 203 görüş paylaştı. Guru 1 ay Yan yatarak kullan sende jkfg Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
gacar4886 | İnternet & Teknoloji konusunda 235 görüş paylaştı. Guru 1 ay Yatarak bakma sende 😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Derinsiyah35 Xper 2 1 ay Cidden nasıl başarıyorsun acaba Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Zyraa Xper 4 1 ay Yukarıya doğru tutma o halde Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Samimi1i Xper 4 1 ay O pis şey benimde yüzüme geliyor sjdjdjd Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
windman107 | İnternet & Teknoloji konusunda 770 görüş paylaştı. Master 1 ay Şikayet bet Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
114Yüzümüze kadar kaldırmasak mı?
Dik, dik bakınca telefona, ağız burun girişiyor demek ki 😃
Ben öyle olduğunda telefonu geri tokatlıyorum sanki canlıymış gibi hahahahahahahahahah
Benim de öyle. Dayak arsızı oldum telefon yüzünden.
Bir kere dudağıma düşmüştü. Dedim arkadaş bu telefonun çerçevesini hangi akılla metal yapmışlar
Sana çok düşkün demek ki
paraşüt tak kanka :D
Uyuyayazarken kullanma 😂
dolar yine 20 lira anlıyoruz arkadaşlar
Telefonu Yüzümün üstünde tutma
Yan yatarak kullan sende jkfg
Yatarak bakma sende 😂
Cidden nasıl başarıyorsun acaba
Yukarıya doğru tutma o halde
O pis şey benimde yüzüme geliyor sjdjdjd
Şikayet bet