Adam gibi cevap verip saçma, ergen falan demeyecekler yazarsa sevinirim.

Adam gibi cevap verip saçma, ergen falan demeyecekler yazarsa sevinirim.

İki ailenin kavgasından dolayı kaçırılan bir kızın hikayesi olabilir. Kızın kaçırıldığı yöreye yolu düşmüş sözleşmeli bir asker (ya da benzeri bir meslekten birisi), bir gün birliğiyle devriye gezerken köylerden birisinde olayın olduğuna dair ihbar gelir. Pek çok kez olan bir şeydir bahsi geçen yerde. Öyle ki basit bir adli olaymışçasına köye giderler ve rutin birkaç işi yapmaya koyulurlar ve olayın kaçırılma olduğunu öğrenirler. Köy kahvesine giderler ama kimse bir şey anlatmak istemez ve hatta terslerler soran kişileri.
Birkaç kişiye daha sorduktan sonra kahveden kalkarlar ve tam köyü terk edecekleri sırada yaşları 15 civarı olan iki çocuk onların yanına yaklaşır. Adam sorar: Siz bu işi duydunuz mu? Kaçırılan kişiden haberiniz var mı? Çocuklar hiç konuşmaz. Aynı anda parmaklarıyla çok uzaklarda görülen ve çevrede ''Issızlar Dağı ve onun eteğindeki Yalnızlık Köyü'' olarak bilinen ve uğursuz olduklarına inanılan bu yerleri işaret eder...
Vaay fena değilmiş ya 🥲 mesela ben de şöyle düşündüm ama biraz garip galiba siz ne diyorsunuz? Kadın g. doğuda sınıf öğretmenliği okumaya gidiyor orada da bir adama aşık falan oluyor buraları hızlı geçiyorum sonra adamın arkadaşları beynini falan yıkıyor gel ülkemizi tc askerlerinden kurtaralım dağa çıkalım örgüte üye olalım falan pişman neyse bu okumuş adam da kanıyor gaza geliyor. Kız öğreniyor ki bu teröre bulaşmış hemen bağlarını koparıp ayrılıyor kadın adamdan. Sonra yıllar geçiyor kadın öğretmen olarak tekrar doğuya geliyor ama ayrıldığı adam nasıl örgütte güçlenmiş, sözü geçen birine dönüşmüş.. İşte yolları falan tekrar karşılaşıyor erkek bir yandan insani duygular içerisinde ama sadece kadının yanında böyle. Yoksa beynini öldürmeye falan kodlamış askerlere acımadan kurşun sıkıyor..
Buraya kadar hayal gücüm yetti gerisini de dahaca bitiremedim heralde pişman olup örgütü bitirecek mi daha karar veremedim ama çok mu saçma bir erkek gözüyle sonuna kadar okuyup fikrini belirtsene merak ettim (bu aralar baya örgütlere merak saldım)
Hiç öyle siyasi bir hikaye yazma. Hem yasal olarak sıkıntı da çıkabilir. Benim dediğim gibi aşk ve gizem hikayesi olsun. Adam bu köye gitmek için yola çıksın ama bir süre ulaşamasın oraya yani birtakım gizemli olaylar gelsin başına. Yanındakilerin hepsi bir süre sonra vazgeçip de dönsün ama başkarakterimiz geri dönmesin. Burada adamımızın kararlılığı sınansın. Daha sonra köye ulaşsın ama buradaki garip olayları araştırırken cesaret göstermesi gereksin. Burada da cesareti sınansın. Öyle ki bu adam, kızı hiç görmediği halde sanki ona aşk duyuyormuş gibi hissetsin yani bir açıdan burasında da gizem olacaktır. Haftalar geçsin ve araştırdıkça sanki köy büyüyormuş gibi hissetsin. En sonunda da yalnızca bir resme ulaşsın. Resmin o kıza ait olduğunu da yine hissi yolla anlasın. Sonrasında ise yine macera...
Hay allah yazma deyince bi tırstım..🤦♀️🥲 zaten wattpad var biliyorsunuzdur belki oradan hikâye olarak yazacaktım. Askerimiz kızın kaçırıldığı yeri buldu diyelim senin kurguya dönecek olursak e peki sonra ne olucak ki asker ayrılacak köyden maalesef 🥺
Wattpad'da halen yazıyorum. Bir ara 250+ bin ve 50+ bin okunan iki hikayem vardı ama silindi.
Asker kızın kaçırıldığı yeri bulacak ve birtakım kişilerden bu yere ulaşmak için yardım isteyecek. İşte bu noktada köydeki çok ama çok yaşlı bir kadının ona yardım edebileceğini söyleyecekler. Bu kadın, askere içmesi için bir şurup teklif edecek ve şurubu küçük bir cam şişenin içine koyacak. Asker burada bunu içip içmemeyi düşünecek. Kadın ona diyecek ki eğer bu şurubu içersen köyün görünmeyen yerleri de sana görünür hale gelecek ve kızı orada bulacaksın. İçmezsen de burada boşuna vakit kaybetme. Eğer içeceksen de buraya geri gelebilmek için benim o tarafta kalan kardeşimi bulman gerekiyor yani o da sana bir şurup verecek ve kızla buraya geri döneceksin.
Asker bu şurubu içecek ve bir anda bayılacak... Ayıldığında ise kendisini karanlık bir mezarlıkta ve mezar taşının yanında yatar halde bulacak. Sonrasında ise birilerini bulmak için yürüyecek ve köyün görünmeyen kısmına ulaşacak. İşte bu noktadan sonra kızı bulacak birkaç bölüm sonra ama bu sefer de kadının kardeşini arayacaklar. Hem kardeşini arayacaklar kadının hem de kızı kollama derdinde olacak bu adam.
Kız ise başlangıçta dili tutulmuş bir şekilde bulunacak ama zaman geçtikçe konuşmaya başlayacak. Sonrasında ise bu kadının kardeşini bulacaklar ve bir şurup da ondan alıp içecekler (kız da içecek) ve bir önceki köyün mezarlığında uyanacaklar. Tekrar köye yürüyecekler ve epeyce aydınlık bir havada, kırlarda oynayan çocuklarla ve her yaştan kişilerle karşılaşacaklar. Sonrasında ise kızla beraber köyden çıkacaklar ama çok tuhaf bir şey olacak: Kızın evine döndüklerinde bu sefer bu köyü yerinde bulamayacaklar. Bunun sebebini de araştırmaya koyulacaklar ve çok büyük bir şoka uğrayacaklar. O köyde o asker aslında yüzyıllarca zaman geçirmiş ama ona sanki birkaç ay gibi gelmiş!
Hikayeyi burada bitir ve ikinci kitaba geç yani bunun devamı olacak o. Öyle ki bu sefer adam ve kadın, kendi dönemlerine dönmek için bütün bu gizemi birlikte çözmeye çalışacaklar ve o köye bu sefer bu sebepten geri gidecekler. Devam kitabında ise bunu işleyeceksin.
Bi kızın askerle tanışıp, evlendiğini düşünelim.. Kız ve asker normal bir evlilik süreci atlatıyorlar sevgi pitirciklari gibi zaman geçiyor..
Sonrasında tabi Askerin operasyonları falan..
Sonra büyük bomba , Aslında evlendiği kız, yani Askerin eşi bir ajanmış..
kötüler tarafından sıkıştırılıyor, Askerin öldürülmesi için.. Kız da eşini sevdiği için, yapamıyor.. ve eşine itiraf ediyor.. Bir kaç gün aldığı haberle şok yaşayan asker , eve dönüyor ve Eşini sorgulamaya götürüyor..
Aşkıyla işi arasında kalıyor..
Asker duygularına hakim olarak , ajan olan kızla kötülere karşı bir tuzak planlıyor
Kız da yardım etmek istiyor askere..
Kötülere gidip kız, askeri kendi arabasında öldürmeyi teklif ediyor, kötülerde kabul ediyorlar
Askerin arabasını başka bir fedai bulup içinde patlatiyorlar
Asker öldü sanıyorlar. Şehit haberleri veriliyor, eşinin kötü olduğu da ortaya cikiyor tabi..
Kadın sonra , Savcı, General gibi büyük mercilere götürülüyor ve Affedilmiyor cezasını çekmek üzere hapis cezası yiyor..
Asker bu ihaneti unutamıyor tabi
Ara ara kadından, bilmediği konumları almak adına sorguya çekiyorlar , Kadın kötülerle irtibatı kesmemiş devam ediyor onlarla konuşmaya ama ordunun kötüleri yakalaması için konuşuyor
Kötüleri yakalamak için tekrar bir tuzak planlıyorlar..
Böyle devam edebilir.. Ama Askerle , Eşinin evlilik konusu iyi verilmeli
Bu olaydan uyuşturucu , cinayet tekrar ajanın asker olması affedilmesi ekibe girmesi falan konu alabilir heyecanlı bir süreç olabilir 🤔
mesela ben de şöyle düşündüm ama biraz garip galiba siz ne diyorsunuz? Kadın g. doğuda sınıf öğretmenliği okumaya gidiyor orada da bir adama aşık falan oluyor buraları hızlı geçiyorum sonra adamın arkadaşları beynini falan yıkıyor gel ülkemizi tc askerlerinden kurtaralım dağa çıkalım örgüte üye olalım falan pişman neyse bu okumuş adam da kanıyor gaza geliyor. Kız öğreniyor ki bu teröre bulaşmış hemen bağlarını koparıp ayrılıyor kadın adamdan. Sonra yıllar geçiyor kadın öğretmen olarak tekrar doğuya geliyor ama ayrıldığı adam nasıl örgütte güçlenmiş, sözü geçen birine dönüşmüş.. İşte yolları falan tekrar karşılaşıyor erkek bir yandan insani duygular içerisinde ama sadece kadının yanında böyle. Yoksa beynini öldürmeye falan kodlamış askerlere acımadan kurşun sıkıyor..
Buraya kadar hayal gücüm yetti gerisini de dahaca bitiremedim heralde pişman olup örgütü bitirecek mi daha karar veremedim ama çok mu saçma sonuna kadar okuyup fikrinizi belirtir misiniz (bu aralar baya örgütlere merak saldım) ve yazmayı unuttum, emeğiniz ve yazdıklarınız için teşekkür ederim 😍🙏🏼 bu kurguyu da aklımın bi köşesine not edeceğim izninizle.. Ajan falan çok mantıklıydı 👌
O artık çok klişe oldu , gerçi benim söylediğim de klişe olabilir.. Aslında senin söylediğin de söyle devam ettirilebilir, okuyucuyu ters köşe yaptirabilirsin
Örgüt lideri olan adam cümlesinden devam edelim , Yıllar sonra yine öğretmenle karşılaşıyor.. Öğretmen kadın bu adamı örgüt lideri olarak görüyor artık ama hala duygularından vazgeçemiyor
Adam tamamen kendi ideolojisinden ayrılmıyor buraya kadar okey , burada bombayı patlar mesela.. işte nasıl desem , kadını Tc ordusuna yardım etmesi için çağırıyorlar, büyük büyük kişilerle konusuyor sonra Orgeneral ve ya bin başı ile görüşecek bir ofise alıyorlar kadın bekliyor, sonda ofisten o örgütün başı denilen adam çıkıyor aşkına örgütü tuzağa düşürmek için, örgüt lideri rolü yapıyormuş adam mesela.. Kadın adamın binbaşı olduğunu öğreniyor, adam itiraf ediyor ve hala sevdiğini söylüyor mesela. Kadın inatlasiyoe yalan söylediği için, affetmiyor ama ordu kadının yardım etmesi için ısrar ediyor. gibi gibi 🤔
Vay be abla! Helal olsun ya çok mantıklı! Yani tarihdeki kod adı yeşil mahmut yıldırım gibi bi nevi, o adam da teröristlerin içine sızmış ama türklerin safında yer alıyor, onlar gibi giyiniyormuş. Çok mantıklı boşuna bi elin nesi var iki elin sesi var demiyorlar..😍🥰 yalnız şunu tam anlamadım sonunda kadından yardım istiyorlar dedin ya nası bi yardım ki mesela, kadın öğretmen ama nasıl yardım edebilir ki acaba
Bilmiyorum mesela köyde öğretmen olduklarında, dizide vardı ya öyle bir senaryo.. Öğretmen köye giden gelene şahit oluyordu sonra bildiriyordu falan bunun gibi..
Ben senin yerinde olsam su konuyu da işlerim burada
Siyasi değil de , felsefi olarak
Mesela söyle
Iki tarafta insandı.. Mesela şu hikayeyi işleye bilirsin çünkü tam olarak bu benim gördüğüm ;
Bir kavanoza 100tane siyah karınca, 100 tane de kırmızı karınca koymuşlar.. Kavanoz sabit durduğunda iki tarafta da bir kavga falan yok , sakinler
Ama kavanozu calkaladiginizda , kavga ederler
Kavanozu çalkalayan kim?
Gibi bir yazı da yazabilirsin
Bu senin bu kitabı siyasallaştırmaktan çok felsefelstirir mesela 🤔
Cevap
2Cevap
Cok guzel Amerikan aksiyon ask dram filmi konusu olabilir
Konusu ne olabilir mesela? mesela ben de şöyle düşündüm ama biraz garip galiba siz ne diyorsunuz? Kadın g. doğuda sınıf öğretmenliği okumaya gidiyor orada da bir adama aşık falan oluyor buraları hızlı geçiyorum sonra adamın arkadaşları beynini falan yıkıyor gel ülkemizi tc askerlerinden kurtaralım dağa çıkalım örgüte üye olalım falan pişman neyse bu okumuş adam da kanıyor gaza geliyor. Kız öğreniyor ki bu teröre bulaşmış hemen bağlarını koparıp ayrılıyor kadın adamdan. Sonra yıllar geçiyor kadın öğretmen olarak tekrar doğuya geliyor ama ayrıldığı adam nasıl örgütte güçlenmiş, sözü geçen birine dönüşmüş.. İşte yolları falan tekrar karşılaşıyor erkek bir yandan insani duygular içerisinde ama sadece kadının yanında böyle. Yoksa beynini öldürmeye falan kodlamış askerlere acımadan kurşun sıkıyor..
Buraya kadar hayal gücüm yetti gerisini de dahaca bitiremedim heralde pişman olup örgütü bitirecek mi daha karar veremedim ama çok mu saçma bir erkek gözüyle sonuna kadar okuyup fikrini belirtir misiniz merak ettim (bu aralar baya örgütlere merak saldım)
Bence adam özel kuvvetler askeri ve sinir disi operasyona gidiyor kiz da masum koylu bi kiz adam da bunu kurtariyor bombali saldiridan sonra kizin guzelligine saflığına hayran kalıyor köyün ileri gelenleri de bu kizin babasi felan uzak durmalarını söylüyor kizdan ama adam uzak durmuyor surekli onla buluşuyor görev haricinde orayi guvenli bi bolge haline getirdikten sonra adam kizi alip Abd ye gidiyor ingilizce felan ogretiyor cocuklari oluyor sonra kiz koyune tekrar gitmek istiyor adam da kiyamiyor koyune götürüyor ama babası felan ölmüs erkek kardesleri de bunu aliyolar tuzak kurup eziyet felan ediyolar bilmem ne dram daha cok katarim
Dağ filminin kurgusu iyi işte. Ama orada kaçırılan kadını başta hemen buluyorlar sen sonda buldur
Çok duydum o filmi ama hiç izlemedim kadın derken nasıl yani kim buluyordu ki kadını beynim yandı
Film izlemeden kurgu bilinir mi https://youtu.be/wN2kq2pM3uo
Evet bu video çok popüler izledim ama olayı tam çözemedim heralde kızı öldürmek isteyenler pkklı teröristler olarak yorumladım sonra o kadın kurtuldu daha sonra ne oldu bilmiyorum ama
Bu film aslında birebir erraynı kurtarma filminin kopyası kadını kurtarıyorlar sonra Türkiye geçirmek için dolaşıyorlar bir daha çıkıyorlar kadın bir köye baskın yapılacağını söylüyor orayı kurtarın diyor tabi bizimkilerde çoluğu çocuğu servislere bırakmamak için beş kişiyle 5000 kişi savaş açıyor kadında alıp uçakla yurtdışından Türkiye’ye Gönderiyorlar
Ha anladım şimdi.. Ama bunda fazla romantizm yok gibi 😅 mesela ben de şöyle düşündüm ama biraz garip galiba siz ne diyorsunuz? Kadın g. doğuda sınıf öğretmenliği okumaya gidiyor orada da bir adama aşık falan oluyor buraları hızlı geçiyorum sonra adamın arkadaşları beynini falan yıkıyor gel ülkemizi tc askerlerinden kurtaralım dağa çıkalım örgüte üye olalım falan pişman neyse bu okumuş adam da kanıyor gaza geliyor. Kız öğreniyor ki bu teröre bulaşmış hemen bağlarını koparıp ayrılıyor kadın adamdan. Sonra yıllar geçiyor kadın öğretmen olarak tekrar doğuya geliyor ama ayrıldığı adam nasıl örgütte güçlenmiş, sözü geçen birine dönüşmüş.. İşte yolları falan tekrar karşılaşıyor erkek bir yandan insani duygular içerisinde ama sadece kadının yanında böyle. Yoksa beynini öldürmeye falan kodlamış askerlere acımadan kurşun sıkıyor..
Buraya kadar hayal gücüm yetti gerisini de dahaca bitiremedim heralde pişman olup örgütü bitirecek mi daha karar veremedim ama çok mu saçma bir erkek gözüyle sonuna kadar okuyup fikrini belirtsene merak ettim (bu aralar baya örgütlere merak saldım)
Ben bu senaryoyu izlemem ! Net söyliyim. Bunun bende tutması için uluslar arası bazda olması gerek
Nasıl yani o kadar mı pert yaa 🤦♀️😂 (film değil bi de hikâye tarzında wattpad üzerinden olacaktı) Hay allah başka bişiler düşünim bari
O bunları arkada çok film ve dizi yapıldı sana ne lazım sen anlat ben sana kurgu vereyim
İşte wattpad kitap yazma uygulamasında hikâye yazmak için arıyorum. Şu resime uygun olacak bir kurgu olacak daha çok pkk-örgüt falan düşünüyordum ama başıma bi iş gelir mi çok mu siyasi bilemedim ki kafam karıştı 😐 kadının öğretmen olması allahın emri gibi bişi zaten hep askerle öğretmen yapıyorlar aşıkları 😅
Saçmalık zaten reeliteye uydurmaya çalışmak.
Ben bu fotodaki kıza bakınca ülkesinde ailesi katledilmiş. İntikam almak isteyen bir kadın görüyorum. İntikam alırken asker aşık olsa yardım etse çok daha farklı bir kurgu çıkardı.
Aa evet mantıklı ya harbiden! Ama kızın ismini heja erkeğinkini de baran olarak düşünmüştüm acaba kız kürt falan mı olsa ya
Kusucam sen senaryo yazma ! Anlaşılan doğulusun sen. Biraz vizyonunu geniş tut
Yok karadenizliyim ama doğuya aşığım napayım 😍
:) ok vizyonunu genişlet ülkesel bakma !
Ya bakın ben 18 yaşındayım ve ne istiyorum biliyor musun? Yazacağım şeyde artık hikaye mi roman mı neyse. Biraz aşk olacak tamam o kesin. Ama biraz da ülkemizdeki karanlık olayların da macera niyetine o hikâyede olmasını, insanların bildikleri ya da görmezden geldikleri şeyleri okumalarını isterdim. Nasıl desem, ya da bi şekilde karanlık gerçeklere ışık tutmak gibi... Galiba yaşım gereği ergenliğin fitillediği bi ateş olmalı bu
Bunlar yıllardır yapılan bilinen şeyler zaten bir şeye ışık tutmak istiyorsan Türkiye’deki bilim adamları uçakta giderken eşzamanlı öldürüldü uçak düşürüldü askeri bağlantı uçakta olan onların yakınları ve daha derin devlet ve siyasi işlerle Çöz bizim sorunumuz terör değil terörü çıkaranlar
Eh be abi jitem döneminde bile terörist sayısı 0 a inmedi ben nasıl yarar sağlayayım? (İnmedi ama azaldı baya tabi komutanlar sağ olsun)
Yani ben hikaye yazacak olsam böyle bir şey düşünsem ukrayna Rusya savaş ver Türk askeri Ukraynalı bir kıza aşık olsun gitsin savaşın intikam aslında falan filan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?