Merhabalar
laptopuma format attım. Ve şu sıralar yeni bir antivirüs programına bütçe ayıramıyorum. Güvenebileceğim ve bedava indirebileceğim bir ürün var mıdır?
çok teşekkür ederim!!
Merhabalar
laptopuma format attım. Ve şu sıralar yeni bir antivirüs programına bütçe ayıramıyorum. Güvenebileceğim ve bedava indirebileceğim bir ürün var mıdır?
çok teşekkür ederim!!
Kurmuş olduğunuz sistem windows 10+ ise, zaten mevcut Defender içinde stok gelir. Bu stok koruyucu işinizi görecektir. Ek bir antivirüs ile daha da sistem belleğini kullanmayın bence. Birkaç yıl önce olsa "Microsoft security essentials" gibi inanılmaz hafif ve etkili bir uygulama vardı ama windows desteğini kesti.
Tarayıcı için reklam önleyici, her usb takıldığında ise usb'yi tarayacak bir uygulama tüm işinizi görecektir. Sistemi hantallaştırmayın.
Cevap
8Cevap
360 security güzel bir program
Eğer orijinal Windows 10 11 kullanıyorsan ücretsiz şekilde Windows defender yeterli olacaktır
Evet orijinal. Onun uygulamasını mı indirmeliyim?
Şimdi baktım da. Windowsta defender’den. Mccafee antivirüs aktif gibi duruyor. Bu yeterli mi gerçekten?
Dikkat etmen gereken her linke tıklamaktan kaçın korsan (crackli) uygulama kullanmamaya çalış her uygulamanın ücretsiz alternatifi zaten küçük bir araştırma ile öğrenebilirsin bir de belirli aralıklarla kullandığın internet tarayıcısının (örn: Chrome Firefox opera vb …) çerezlerini temizlersen güvenliğini iyi bir derecede sağlarsın
Tamamdır, çok teşekkür ederim. O halde aktive etmeme falan gerek yok kendisi yapmış diye anlıyprum defender vs.
Antivirüsler sistemi yavaslatir güzel bir mcafee wep advisor indir internet güvenligini al dns. adguard. com. girişini yap internet seçeneklerinden Windows defender güncelle usb disk security bilgisayars kur tamadir
https://www.avg.com/tr-tr/homepage#pc
Kurtarıcı meleğimiz olur kendisi : )
Telegraminiz varsa grafikerler grubuna katılabilirsiniz yardımcı olurlar
Var evet telegramım
kaspersky tabiki gezginler net veya tam indirden indire bilirsin ancak unutmamalısınki hiç bir bedava program tam özelliklerini kullandırmaz.
Gerek yokki artık. Kimse virüs göndermiyor
Avast antivirüs ü bi araştır derim
Ücretsiz indirebileceğim bir site biliyor musun?
Gerek yok kullanmaya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?