İnternet & Teknoloji Mesajlarını sakladığınız biri var mı? -PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kimin mesajlarını saklıyorsunuz silinip gitsin istemiyorsunuz? Mesajlarını sakladığınız biri var mı? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Kimse yok şu an 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Saklıyorum ama nefret ettiğim birinin mesajlarını. Yarın bir gün başıma bela olursa şikayet etmek için. 0 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Mesajını saklamak istediklerim varAma bil bakayım ne eksik 0 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yani öyle kasıtlı olarak birinin mesajını saklamam. Ama silmem de yani. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 21 gü Evet eski bir arkadaşımdan kalan birkaç mesaj var silmeye kıyamadım. 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bankanin telekom şirketinin falan onlar onemli 0 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Mesaj tutmam takıntım var silerim herşeyi 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 470 cevap paylaştı. Silcem yakında 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kimse yok şu an
Saklıyorum ama nefret ettiğim birinin mesajlarını. Yarın bir gün başıma bela olursa şikayet etmek için.
Mesajını saklamak istediklerim var
Ama bil bakayım ne eksik
Yani öyle kasıtlı olarak birinin mesajını saklamam. Ama silmem de yani.
Evet eski bir arkadaşımdan kalan birkaç mesaj var silmeye kıyamadım.
Bankanin telekom şirketinin falan onlar onemli
Öyle saçmalıklar yapmadım
Şu yazı içimi dağladı.
Yok özel mesaj arşivim
Mesaj tutmam takıntım var silerim herşeyi
Yok
Çok şükür
Silcem yakında
yokk yokk..
Bilmem
Hayır yok
Evet