İnstagram hesabım çalındı. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Funda_a

Selam arkadaşlar.

Sanırım ilke kez kendimle ilgili bir sorunu yazıyorum ve soruyorum. Hem de çok acil çözüm bulmam gereken bir sorun için yardımcı olmanızı rica ediyorum..

Eskisi kadar aktif olmadığım ama uzun yıllardır kullandığım İnstagram hesabıma bugün bir mesaj geldi. 12 saat içinde hesabınız silinecektir. Hesabınızın silinmemesi için linki tıklayıp formu doldurun. Ne akla hizmetse tıkladım. Çünkü instagram logosu vardı ve telif hakkı filan diyordu. Şifreyi girdim, hesaba giriş yaptım ama açılmadı.. +7 ile başlayan numara whatsaptan mesaj yazdı instagramı temsilen yaz<ıyoruz. Size gelen şifreyi gönderin.. Gelen kodu şüphelensem de gönderdim ve hesap gitti. Hani insanın gerçekten nutku tutuluyor. Kendime bu kadar güvenirken bunu yaptığıma gerçekten inanamıyorum..

Bütün paylaşımları arşive kaldırmıştım. En çok ona üzülüyorum. Zira tüm anılarım içindeydi. Ayrıca benmişim gibi takipçilerden para istiyorlarmış. O da çok canımı sıkıyor..

Sevgili KizlarSoruyor üyelerinden yardım istiyorum. Daha önce başına gelen veya bilişimci arkadaşlarımdan yanıtlarını sabırsızlıkla bekliyorum.

Hesabı nasıl geri alabilirim.

Lütfen yardımcı olur musunuz?

#funda

29 Cevap