İnternet & Teknoloji Yalla uygulaması kullanan var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yalla kullanıyor musunuz..Aktif misinizCanım sıkılıyor hesap açsam mı Yalla uygulaması kullanan var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Üye1616 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Canın sıkılıyorsa film izle, bende izlicem hangisini izlesem onu düşünüyorum sadece 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Netflix kullanıyor musun Yorumla Üye1616 +1 yıl Yok ama bütün filmleri internetten izleyebiliyorum site dolu :😃😃 Yorumla Soran +1 yıl Dizi önerecektim Netflix den Yorumla Üye1616 +1 yıl Öner Yorumla Soran +1 yıl Queen s gambit Emily in Paris Yorumla Üye1616 +1 yıl Lily collinsr bayılıyorum zaten babasının in the air tonight şarkısı harika arada arkaarkaya dinliyorum efkarlanınca :) Yorumla Soran +1 yıl İzledin mi Yorumla Üye1616 +1 yıl Yok izlerim belki az sonra sağol Yorumla Soran +1 yıl Şarkıyı bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Bence güzel diziler Queen qambit internet sıkı tım olmasa bi daha izlerdim Yorumla Soran +1 yıl 6 bölüm zaten Yorumla Soran +1 yıl Yanlış hatırlamıyorsam Yorumla Üye1616 +1 yıl 7 yazıyor Yorumla Soran +1 yıl Doğrudur Yorumla
Zincirler Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hesap açmanı tavsiye etmiyorum. İyi bir yer değil. 0 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bilmem ora nasıl bir yer c2 ya da liçmet kullanıyordum 0 0 Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Aslında deneyebilirim ortamı güzelse 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bak. Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl sesli sohbet demek iyiymiş Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Buradan ekmek çıkmıyor mu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne alala Yorumla EemreE34 +1 yıl O arkadaşlık programı degilmi ya Yorumla Soran +1 yıl Konuşuyorsun normal Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Orada ne yapılıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Konuşma Yorumla Sinan_ist +1 yıl burada da yaparsın aynısını ne gerek var Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Amacin onemli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Vakit geçirmel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm geçirelim nerde yaşıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Canın sıkılıyorsa film izle, bende izlicem hangisini izlesem onu düşünüyorum sadece
Netflix kullanıyor musun
Yok ama bütün filmleri internetten izleyebiliyorum site dolu :😃😃
Dizi önerecektim Netflix den
Öner
Queen s gambit
Emily in Paris
Lily collinsr bayılıyorum zaten babasının in the air tonight şarkısı harika arada arkaarkaya dinliyorum efkarlanınca :)
İzledin mi
Yok izlerim belki az sonra sağol
Şarkıyı bilmiyorum
Bence güzel diziler Queen qambit internet sıkı tım olmasa bi daha izlerdim
6 bölüm zaten
Yanlış hatırlamıyorsam
7 yazıyor
Doğrudur
Hesap açmanı tavsiye etmiyorum. İyi bir yer değil.
Bilmem ora nasıl bir yer c2 ya da liçmet kullanıyordum
Sacma uygulamlar kullanma ya kullanip napcan
Aslında deneyebilirim ortamı güzelse
Bak.
sesli sohbet demek iyiymiş
Buradan ekmek çıkmıyor mu
Ne alala
O arkadaşlık programı degilmi ya
Konuşuyorsun normal
Ben daha eğlenceliyim
Herkesin canı sıkılıyor muhabbet eden de yok
Orada ne yapılıyor