İnternet & Teknoloji Youtube reklamı nasıl engelleyebilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ya bu bilgisayarda youtube aşırı reklam veriyor 5 dakikada bir yani var mı reklamsız izleme yöntemi Youtube reklamı nasıl engelleyebilirim? Cevapla Bilgisayar Soruları Engel Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Adblock eklentisi kur 0 0 Yorumla
ASTRiX_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl AdBlock eklentisini kur. chrome.google.com/.../gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom 0 0 Yorumla
AllTimeTrader Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Brave tarayıcı kullan tüm sitelerdeki reklamları engelliyor 0 0 Yorumla
sedatttE Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl google yaz youtube ad blocker chrome ekle 2 tane var ben ikisini de yükledim 0 reklam izliyorum 0 0 Yorumla
İiinsannn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Film izlediğim de falan en sona getiriyorum 15 sn falan devam ediyor daha sonra filmi tekrar başlatıyorum reklam falan kalmıyor 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Satın al reklamsız oluyor 0 0 Yorumla
Umut_04 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Youtube vanced indirebilirsin eğer olursa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Adblock eklentisi kur
AdBlock eklentisini kur.
chrome.google.com/.../gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom
Brave tarayıcı kullan tüm sitelerdeki reklamları engelliyor
google yaz youtube ad blocker chrome ekle 2 tane var ben ikisini de yükledim 0 reklam izliyorum
Film izlediğim de falan en sona getiriyorum 15 sn falan devam ediyor daha sonra filmi tekrar başlatıyorum reklam falan kalmıyor
Satın al reklamsız oluyor
Youtube vanced indirebilirsin eğer olursa
Premium alarak kurtulabilirsin
Premium
adblock var
Premium
Azra