İnternet & Teknoloji YouTube Marketing konusunda eğitim alınabilecek bir yer var mı? blueberry_sena Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu aralar marketing denilince yükselen trend Youtube. Bu konuda bilgi alabileceğim bir yer var mıdır? YouTube Marketing konusunda eğitim alınabilecek bir yer var mı? Cevapla Eğitim Soruları Market Soruları Tren Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Youtube da arama kısmına marketing yazınca bazı videolar çıkıyor ama özel kanal bilmiyorum 0 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Yükselen denemez bence pek YouTube için maks hacmine yaklaştığını düşünüyorum... 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. YouTube mentörler ile iletişime geçebilirsin 0 0 Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl YouTube un bu özelliği nedir açıklar mısın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Youtube da arama kısmına marketing yazınca bazı videolar çıkıyor ama özel kanal bilmiyorum
Yükselen denemez bence pek YouTube için maks hacmine yaklaştığını düşünüyorum...
YouTube mentörler ile iletişime geçebilirsin
YouTube un bu özelliği nedir açıklar mısın
bu özellik ne bilgin var mı?