İnternet & Teknoloji Sosyal medya kullanmayan erkekle sevgili olunur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ne kızlara yazıyor ne ekliyor falan olunur mu Güncellemeler+1 yıl Karı kız peşinde değil kısacası Sosyal medya kullanmayan erkekle sevgili olunur mu? Cevapla Sosyal Medya Soruları Fal Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Pek güven olmaz bence 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yav ne güzel işte be bir yazı okumuştum şöyleydi sevgilim instada bir beni kardeşini futbol sayfalarını ve erkek arkadaşlarını takip ediyor, seni hakedecek ne yaptım!..aynen böyle bir sözdü okuduğum o zaman bana da Amin ya 🥺 0 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yok olunmaz.. Her gördüğü kızı ekleyip, popo baş fotoları beğenmeyen erkeğe erkek mi denir.. 0 0 Yorumla
anonnmmmm1i Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bundan ziyade kişilği önemli bence o kişinin kişiliği senin için uygunsa no problem bu kararı bizim değil senin vermen lazım 0 0 Yorumla
V1nc3nz00 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl karı kız pesinde olmaması lazım zaten bal gibi olur 0 0 Yorumla
Vosvoscu30 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Yok olmaz size katı kız peşinde * olması lazım yoksa değer vermiyorsunuz 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 337 cevap paylaştı. Bilemeyiz 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Allah'tan başka ne dilenir ki bilemedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl eğer whatsapp falan kullanıyorsa olur 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Kullanıyor sürekli durum değiştiriyor 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ders falanmı atıyor duruma? Yorumla Soran +1 yıl Yok kalp falan koyuyor. Hikayeye değil durum güncelliyor yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende öyleyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çalışkan biri mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olması gerekeni yapıyor Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum çalışkan mı Yorumla Soran +1 yıl Değil mi Yorumla Soran +1 yıl Tanımıyorum pek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Pek güven olmaz bence
yav ne güzel işte be
bir yazı okumuştum şöyleydi
sevgilim instada bir beni kardeşini futbol sayfalarını ve erkek arkadaşlarını takip ediyor, seni hakedecek ne yaptım!..
aynen böyle bir sözdü okuduğum o zaman bana da Amin ya 🥺
Yok olunmaz.. Her gördüğü kızı ekleyip, popo baş fotoları beğenmeyen erkeğe erkek mi denir..
Bundan ziyade kişilği önemli bence o kişinin kişiliği senin için uygunsa no problem bu kararı bizim değil senin vermen lazım
karı kız pesinde olmaması lazım zaten bal gibi olur
Yok olmaz size katı kız peşinde * olması lazım yoksa değer vermiyorsunuz
Bilemeyiz
Allah'tan başka ne dilenir ki bilemedim
Olunur da önemli olan karakter
Sevişmek istemez belki de
Olması gereken de bu değil mi?
eğer whatsapp falan kullanıyorsa olur
Kullanıyor sürekli durum değiştiriyor 😂
ders falanmı atıyor duruma?
Yok kalp falan koyuyor. Hikayeye değil durum güncelliyor yani
bende öyleyim