Merhabalar,
Sosyal medya paylaşımları daha iyi olan erkekler mi yoksa kadınlar mı?

Merhabalar,
Sosyal medya paylaşımları daha iyi olan erkekler mi yoksa kadınlar mı?

Burada paylaşımın içeriği de önemli mesela özellikle şarkı ve kendi fotoğrafı konusunda erkeklerin daha iyi olduğunu düşünüyorum daha karizma şeyler paylaşıyorlar burada karizma dediğim direkt olarak erkeğin dış görünüşü yüzü güzelliği anlamında değil duruş giyim tarz bunları da kastediyorum toptan bir şekilde karizma paylaşıyor erkekler ama kitap paylaşma ya da makyaj malzemesi artık bilmiyorum bu tarz paylaşımlarda kadınlar tabii ki daha önde
Bu bence paylaşımın içeriğine göre değişir. Şöyle ki; eğer bir komedi paylaşımından bahsediyorsak bu konuda erkekler daha iyidir diyebilirim. Ancak eğer görsellik ise kadınlardır. Çünkü kadınlar görsel estetik konusunda daha başarılılar. Görsel estetiğe daha önem veriyorlar.
Kadın eli değen her şey güzelleşiyor. 😏
Cevap
8Cevap
Bence öz güveni yüksek olanlar
Kesinlikle kadınlar.
Dün arkadaşımı çektim bulanık oldu adam bir şey olmaz tanıyan tanıyor dedi paylaştı 😂
Doğallıkta zirve😅
Kadınlar ellerini yıkarken bile story atıyorlar. Yaw cam silerken story atılır mı? Atılıyor işte.
Bence bunu cinsiyete indirgememk lazm. kişinin ilgi alanına göre şekilleniyor ve bu da insnaların sosyal medyayla olan bağıyla ilgilidir
Merhabalar,
bence kadınlar daha iyi paylaşım yapıyor. Efekt, müzik, görsel açıklaması vs.
Hic bir fikrim yok.. ama bu sitede kadinlar daha guzel soru soruyor acikcasi.
Kadınlar gösterişi daha çok seviyor o yüzden kadınlar.
Kadınlar sadece kıyafet paylaşıyor. Erkekler daha iyi.
Erkek kız farketmiyor akıllıca bir kullanımda erkekte güzel kullanır kız da
Kadınlar bu işin kitabını yazmış durumda😂
bence kadınlar çünkü erkekler shop yapamıyo
İnstagramı aktif kullanan erkek çöptür
çoğu şeyin cinsiyeti olmaz bu da onlardan biri
Erkekler
kadınlar tabi
Kadınlar
kadınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?