Evet bu twitter da hersey bir furya halinde konusulmasi benim midemi bulandiriyor. Bu konularda siz napiyorsunuz. Inaniyor musunuz yoksa hic mi bakmiyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ağzı olan konuşuyor ya kendi gelirim falan olsa bir tane adamı dava edecektim. Boş beleş bir sürü insan var. Hadsiz yuvası.
Dava icin paraya ihtiyacin yok savcılığa suc duyurusu yapabilirsin
Biliyorum yaptım zaten ama sonuç almam için avukat desteği şarttı
Avukattan cok twitter destegi lazim twitter mahkeme gibi iki dk halledilir hersey
bak olayı anlatayım Twitter’da her gün siyasi bir şey tt olur zaten. Bu adam lisanen adam diyorum yoksa itin teki. Ben Arap bir adama inananlar için vergi vermek istemiyorum yazmış. Ben de sinirlendim cevap yazdım. Saygı duyulmasından bahsedenler müslüöanlara asla saygı duymuyor bu beni çok rahatsız etti yoksa kolay kolay cevap yazmam.
Iste yobaz birisi oldugunu belli etmis neden muhattap oluyorsun. Senin inacin seni baglar onunki onu bos konusmasi da kendi cevresinde bir etki bulur. Saygi cok onemli
Cinsiyetçi bir sürü küfür etti. Dava etmek için önce internetten şikayette bulundum. Dönüş yaptılar vs de çok uzun bir süreç olacak dedi 1-2 sene kadar. Bir de Twitter anonim bir yer. Sonuç alamazsın demeye getirdiler. Ben de uğraşmadım. O itin yazdıkları da yanına kar kaldı.
Iste devletteki kisiler bu islere ek yuk goruyorlar. Hele siyasi birine bursey desinler bak nasil anonimligi kaliyor da buluyorlar
Vergi vermek istemiyormuş sg o zaman başka ülkeye ne duruyorsun
Bak bu senin lafinda hos degil. Vergi vermek istemeye bilir. Devlette hak etmeyen bir suru kadrolar var bos beles isler uzerinden para kazaniyor.
hayır böyle demiyor camilere vergi vermek istemiyormuş ona göre tüm müslümanlar boşa masrafmış
Neyse senin fikrin de öyleymiş zaten hadi bye
Inancsiz birinden vergi alip imama maas vermek ne kadar dogru bu konu tartismali.
Yani fikri sana uymayan birine bye falan demek ciddi komik yani herkes seninle ayni fikirde olmak zorunda degil.
Mesele bu değil mesele adamın yaptığı saldırganlık ve faşistlik müslümanları öldürmek istiyordu resmen
Ben adamin yaptigi dogru demiyor. Yanlis diyorum. Ama ben sende de gordum senin gibi dusunmeyene nefret eder bakis acisini
hayır değilim. Adamın yaptığını da doğru buluyorsun. Yanlışlarını güzelliyorsun. Sırf alevisin diye sana herkes sempati besliyor tabi. Hava hoş senin için. Ezilen üzülen insanlar senin ailenden değiller. Sırf dinini yaşamak istiyor diye ölmesi isteniyor o insanların. Kime kötülük düşünüyorsanız 1000 katını yaşayın inşallah.
Ben alevi falan degilim. Bu ulkede alevilerin ezildigi dislandigi kadar baska inanc dislanmiyor. Ornek onlar da inancini yasiyor. Ams devlet kasasi uzerinden bir destek gormuyor. Muslumanlar disinda herkesin vergisi musluman inanci icin harcana biliyor. Inanclar herkes icin kendini baglar. Herkes bir birine saygi gostericek.
Aynen değilsin 😅😂😂😂 eminim ezilip dışlanıyorlardır. Tabi tabi kesin öyledir. Zaten sünniler de devlet kasasından habire para alıyor. Biz işe gidip çalışmıyoruz bile. Devlette para var ya ne gerek var çalışın durun siz ohhhhhh
Bir insan oturup beyniyle ancak bu kadar mantıksız düşünebilir ancak bu kadar gerçekleri inkar edebilir. Devlet bize çalışıyor He He. Ondan da hepimiz zenginiz çok aşırı milyonerim ben hatta.
Sizde calisiyorsunuz. Onlarda calisiyor. Inanc konusunda bu devlet iki kesime neden esit durmuyor. Bunu dusundun mu? Benim inancim ne olduğu konusunda bilgin olmadan fikrin olmasi da komik.
https://youtu.be/Y-LoLdnbGKU
Bakis acin ne kadar sig gercekten anlamak zor. Olaylari kafanda kurup kendin inaniyorsun.
Zamanında insanlara çok acı çektirmişler onlar da şu an hakları olan din özgürlüğünü yaşıyor? Bak özgürlük adalet sizin savunup da uygulamadığınız kavramlar?
Sol kesim mükemmeldir. İnsanları asla ayırmaz. Çok anaçtır. Müslümanlarla bitmek bilmeyen dertleri tamamen sevgiden kaynaklı 🥰🥰🥰🥰🥰
Ben yasamasin demiyorum. Inansiz birisine de inancli birine de devlet esit mesafede olmali. Devlet bir kesime yakin olmamali.
yaaaa bunu öteki devlete dedin miii 🥺🥺🥺 demedin değil mi? Yemedi? Nasıl yer?
Sol kesimin muslumanlar ile derdi yok. Nasil sizin özgürlüklerinizi biri elinden alir korkusu varsa onlarinda var.
https://youtu.be/HAA4oH6JsQ4
Yok canım eminim yoktur. Bak onların yönettiği ülke ancak bu kadar olur.
İnkar et edebildiğin kadar sıra sana geldi bak. İnsanlar nasıl acı çekmiş? Hem de niçin? İnançları olduğu için?
Bu konularda kendimi bildigimden beri esitim. Bas ortusu konusunda ben serbestlik savunan biriydim. Sanirim sen sig bir yerdesin sana bir kafa yapisi uydurmuslar onlar uzerinden konusuyorsun. Karşındaki kisi bilmeden etmeden salla at tut.
Eşit meşit değilsin. Onların zalimliğini savunup duruyorsun. Merak etme benim de başım açık. Ama acı çekmiş insanları görüyorum. Senin gibi kötü insanları güzellemiyorum. Bu videolara bak azıcık utanç duymuyorsan ki zaten duymuyorsun insanlığını yitirmişsindir.
Sen kendin icin istediklerini karsinda senin gibi inanmayan biri icinde istedigini dusundugunu dusunmuyorum. Once kendin gibi olmayan kişiye sen bir saygi duymayi öğren. Birseyleri degistirmeyi hayatta once kendinden baslayacaksin. Ben bu bakis acisi ile yasiyorum.
Senin başının acik veya kapali olmasi umurumda degil. Ben seni bir insan olarak muhattap aliyorum. Şu an kadar senin yasam tarzin ile ilgili hic konusmadim. Inancini da konusmuyorum. Fikirler uzerinden konusuyorum. Bununla birlikte sen surekli karsi tarafa bir yafta atma derdindesin. Umarim bu dusunce tarzindan daha dusunceli biri olursun
Ne oldu 🥺🥺 o savunduğun faşistler sana bu yüzlerini söylemediler mi hiç 😞😞 sen onları melek mi sanmıştın 🥺🥺 ben de oturmuş sana yaşadığım özel bir şeyi anlatıyorum yahu. İnsanların ölmesini isteyen insanlardan ne beklenir ki? Kötülük ettiğiniz herkesin ahında boğulun.
Surekli beddua ediyorsun. Bu kadar kotu nasil oldun ciddi psikolojik destek almalisin. Senin icin sen istedigin gibi yasiyorsan herkes nasil yasiyorsa umurunda degil. Biraz sunu dusun sen ne kadar ozgur yasamaak istiyorsan. Baskasininda o kadar ozgur olmasina kabullenmelisin.
Kisinin yaptığını dogru bulmamak ile birlikte senin Şu an kadar benimle ilgili bu kadar kotu laflar ettin. Ben kaba saba davranmadim. Baskasi bu tavrina kufur ilede senin gibi beddua ilede gelebilir. Once kendini bir sorgula hadi iyi geceler
Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Sırf oturduğumuz yer yüzünden birbirine gülüp benimle dalga geçen Aleviler vardı , sırf ailem kapalı diye bana küsen insanlar vardı. Kapat gözlerini inkar etmeye devam et. Kaçtığın şeyler bir gün senin de kapını çalacak. O adamı haklı bulman da senin ve onun iğrençliği. İnşallah dünya sizin gibi kötü insanlardan temizlenir.
Umarim hak ettiğin gibi yasarsin.
Sen de 🥺🥺 bu faşist düşüncen seni bir gün yakalar umarım. Görürsün o zaman sırf bir tanrıya inanmak istediğin için nasıl üzüyorlar seni. 🥺🥺🥺 zavallıcık
Hala kotu konusuyorsun ciddi sıktın valla hadi git baska yerde icindeki kötülüğü bosalt.
Allah aşkına sil şu yorumumu daha fazla muhatap olmak istemiyorum seninle
Yok silmeyecegim. Senin masum gorunen icinde kötülüğü nasil cevresine kusan biri oldugunu herkes okusun.
ok
Allah aşkına demişim ondan silmezsin sen
Seriati kendisi yaşayabilir. Seriati inanmayanin seriata gore yasamasini beklememek gerek. Herkes istedigi gibi yasayabilir. Umurumda degil taki benim hayatima mudahale etmedikleri surece
Ne saçmalıyorsun kendi kendine ya?
Allah askina demen veya baska birsey ile umurumda degil. Senin anlama kabiliyetin ciddi yok. Sanirim sabrimi sinama makinasisin sen
Sende anlama kabiliyeti olsa yorumumu silersin. Sana cevap yazmak istemiyorum ya sil şunu geçmişimden komple git
Sana bir cevap vermedim baska biri yorum yapti ona dedim. Herkes istedigini yasasin kimse kimseye yasamina mudahale etmesin
chjklpdssv bunu sen mi söylüyorsun hah hah
Twitterda fazla takılıyorum öyle ttlerde falan
Cok fazla bos beleş muhabbet donuyoru
Twitter psikoloji bozar aman bananeeee
Konuyu arastirip bakmak lazim
Yalan dolan
Bazen icinde doğruyu bulabiliyorsun
Hayur
İnstagram mi senin kullandığın