Benim 10+ üzeri. Tanıdıklarımı kabul ediyorum sadece. Yakında o istekleri 0'a indireceğim.

Benim 10+ üzeri. Tanıdıklarımı kabul ediyorum sadece. Yakında o istekleri 0'a indireceğim.

Arkadaşlarim birkaç kuzenim hariç yabancıları nadiren alıyorum almayınca hakaret edene mi dersin sırf içini rahatlatmak için takip atıp tekrar çıkan mı🙄 daha var var...
Şu anda aktif olarak kullandığım bir Instagram hesabım yok istek gelirse kabul ediyorum öyle bekletmiyorum zaten içinde özel öyle aşırı derecede gizli bir şey yok
Cevap
20Cevap
İnstagram hesabım herkese açık bu yüzden herkes takip edebilir istek biriktirmiyorum
İstek bekletmekte olan amaç ne? Tanımıyorsan reddet. Skor mu kasıyorsun? ya da neyin nesi bu boş hareket?
Ego tatmini kanka ne olacak başka
Aynende bize ne kanka egolarında boğulsunlar sürekli birilerine bir şey kanıtlama zorunluluğu hissettikleri için sen görmezden geldikçe kudururlar
Bu kadar da alt seviye ezik insanlar işte
Sadece yakın çevrem eklidir hesabımda. İstek gelince de direkt silerim. Ne gerek var bekletmeye? Çok saçma.
Bekleyen takip isteğim yok. Tanıdıktan gelmediyse isteği hemen siliyorum. Hiç bekletmem
Sifira indir 2 gun sonra yine 100 olur bsbsbs
İstek yok. Gördükçe bakıyorum, reddediyorum ya da kabul ediyorum.
Benim 0 ☺️ tanımadıklarımı da pek kabul etmiyorum 😇
5-6 tane var sanırım
anlamıyorum da neden takip atarlar tanımadıkları insanlara
bekleyen yok..
çünkü herkesin bulabileceği bir isim koymadım...
Sosyal medyaya karşıyım hiçbirini kullanmıyorum benlik değil boş bir gezinti misali
Instagram kullanmıyorum
Hiç yok profilim açık zaten
Tanımadıklarına red çekiyorum 0
Benim hic yok beklettigim
Bir tane var tanımadığım için kabul etmedim.
Ben gördüğüm gibi isteği silerim
1000 ‘e doğru gidiyor öyle söyliyim
Belli ki çoğu da kanka 😃
İnstagram kullanmıyorum 💁♀️
Orada yok ama burada çok var
Benim hiç yok çünkü instagram kullanmıyorum
Tutmam hiç dilerim
374 istek
100 üzeri
Kullanmıyorum
şu an 15
1000