Arkadaşlar ana sayfadan hikayelere bakamıyorum sadece o kişinin sayfasına gidince anca bakabiliyorum , ana sayfada gezinirken de durduk yere önüme gelip hata veriyor bu sorun nasıl düzeltilir? Bizimle paylaş deyince geri dönüş de vermedi

Arkadaşlar ana sayfadan hikayelere bakamıyorum sadece o kişinin sayfasına gidince anca bakabiliyorum , ana sayfada gezinirken de durduk yere önüme gelip hata veriyor bu sorun nasıl düzeltilir? Bizimle paylaş deyince geri dönüş de vermedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
çalıştır a %temp% yaz çıkan dosyaları hepsini sil tekrar sadece temp yaz çıkan dosyaları sil. bilğisayarı yeniden başlat İnstagram açılır
Nereye ne yazıcam anlamadım
Başlata bas oraya yaz.
Neyi başlat diyecem ne diyorsun ya
sol alt köşeye oku getir sol tuş yap çıkar
Babadan veriyor ya yeni hesap açamıyorum neden acaba
Sürekli olduğundan dolayı bir kaç gün bekle
Ney sürekli olduğundan dolayı hiçbir şey yapmadım ki ama
Sürekli hikayelere bakıyorsan veya hesabın şikayet altında
Beni gıcık eden oluduysa bişey yazmışımdır kesin ahahdkfkşf bekleyince geçer mi acaba? Sende oldu mu da biliyorsun
Bende de oluyor 1 gün uğraşmıyorum düzeliyor çok sık yaptığından oluyor
Bak düzelmezse yazarım geri sana 😂
Tamamdır
Selam benimde girememe sorunum var düzeldimi senin acaba?
Evet düzeliyor 1 gün sonra falan
Hala düzelmedi ama
Bu aralar sorun var farkındayım normalde 1 günde düzelmesi lazım
bu hafta bitene kadar giriş denemicem valla yaa çok sinir bozucu bir şey
Bende de gelen mesajlar instagram kullanıcı olarak geliyor 🤣🤣
Ne yapınca çıkıyor bu uyarı
Normal gezinirken, bir de anasayfadan hikayelere bakmaya çalışırken. Anca bakacağım kişinin kendi sayfasına adını yazıp bakmam lazım öyle görünüyor
benim de oldu ve tamamen düzeldi artık
Ya hikayelere ana sayfadan bakamıyorum o kişinin kişisel hesabına bakınca anca , gezinirken de durduk yere geliyor sizde nasıl düzeldi
Aeora mi kullaniyorsun
Kısıtlanmışsın