İnternet & Teknoloji Günümüz ekonomisinde alınabilecek en uygun cep telefonu hangisi? blueberry_sena Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kardeşim için bakıyorum. Çok uçmadan iyi özelliklere sahip bir öneri varsa bekliyorum. Günümüz ekonomisinde alınabilecek en uygun cep telefonu hangisi? Cevapla Telefon Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Huawei modelleri 0 2 Yorumla blueberry_sena +1 yıl Spesifik olarak hangisi peki? u Barış_LonelyForever +1 yıl Mate 20 lite olabilir
nurdisinaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 93% +1 yıl xiaomi fiyatına göre en güzeli. daha düşük fiyatlı reeder ve general mobile var ama kaliteleri ne kadar iyidir bilemem. vestel kesinlikle önermiyorum. 0 1 Yorumla blueberry_sena +1 yıl Reeder ve GM modelleri çok içime sinmiyor. Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 399 cevap paylaştı. En uygun kameralı samsung olabilir zaten her modeli birbirinin aynısı 0 1 Yorumla blueberry_sena +1 yıl Hangi modelini önerirsin? Yorumla
Sudddess11 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Xiaomi redmi note 8 müthiş bir tlfon iPhone 11 den ona geçtim çok memnunum şu an 1800 e almıştım 1 sene önce şu an ne kadar bilmem 0 1 Yorumla blueberry_sena +1 yıl Şu an 5bin TL aşağısında değildir. Yorumla
ANormalizm Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Kaçak orjînal telefonlar 0 1 Yorumla blueberry_sena +1 yıl Güvenmem. Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl İkinci el alabilir misin? sıfırlar en ucuz 5 bin 0 2 Yorumla blueberry_sena +1 yıl Güvenilir bir yer bulmak gerekli. Yorumla ichwillsieg +1 yıl Letgo üzerinden huawei mate 10 pro ya da p20 pro bakabilirsin artmadı ise eğer uygundu en son Yorumla
Suslakl Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Spot telefonlar 0 2 Yorumla blueberry_sena +1 yıl Spot telefon ne demek? Yorumla Suslakl +1 yıl Kvk lı olmayan telefonlar Yorumla
damlakalhan Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl samsung a22 lte 0 2 Yorumla blueberry_sena +1 yıl Kaç para? Yorumla damlakalhan +1 yıl düz 5.000 ben de yakın zamanda telefonumu değiştireceğim için uzun zamandır araştırıyorum hem görünüş açısından hem de kullanışlılık açısından en uygunu bu diye düşünüyorum Yorumla
Tülay_Adıgörmüş Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 88% +1 yıl Nokia bile pahalı 0 2 Yorumla blueberry_sena +1 yıl Nokia mı kaldı ya? Yorumla Tülay_Adıgörmüş +1 yıl İkinci el gibi dükkanlarda bulursun Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Oneplus nord 0 2 Yorumla blueberry_sena +1 yıl Oneplus çok duydum. Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Androıd pıyasasında önde gelen markalardan Yorumla
emre00488 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Poco x3 pro 0 2 Yorumla blueberry_sena +1 yıl Çok iyi telefon ama beni aşar gibi. Yorumla emre00488 +1 yıl Evet işlemcisi hızı vs.Kaç tl bandında arıyorsun? Yorumla
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Butce nedir 0 1 Yorumla blueberry_sena +1 yıl 6000 bin tavan bütçe. Yorumla
Mehmet3707 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bence xioami 0 2 Yorumla blueberry_sena +1 yıl O bile çok artmış. Yorumla Mehmet3707 +1 yıl Aynen bütçeniz ne kadar Yorumla
Rmysxx2 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Huawei 0 1 Yorumla blueberry_sena +1 yıl Hangi modeli peki? Yorumla
ATEİST-SEKÜLER-TÜRK Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Samsung S21 FE 0 1 Yorumla blueberry_sena +1 yıl Çok kaliteli ama şu an pahalı diye biliyorum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Huawei modelleri
Spesifik olarak hangisi peki?
Mate 20 lite olabilir
xiaomi fiyatına göre en güzeli. daha düşük fiyatlı reeder ve general mobile var ama kaliteleri ne kadar iyidir bilemem. vestel kesinlikle önermiyorum.
Reeder ve GM modelleri çok içime sinmiyor.
En uygun kameralı samsung olabilir zaten her modeli birbirinin aynısı
Hangi modelini önerirsin?
Xiaomi redmi note 8 müthiş bir tlfon iPhone 11 den ona geçtim çok memnunum şu an 1800 e almıştım 1 sene önce şu an ne kadar bilmem
Şu an 5bin TL aşağısında değildir.
Kaçak orjînal telefonlar
Güvenmem.
İkinci el alabilir misin? sıfırlar en ucuz 5 bin
Güvenilir bir yer bulmak gerekli.
Letgo üzerinden huawei mate 10 pro ya da p20 pro bakabilirsin artmadı ise eğer uygundu en son
Spot telefonlar
Spot telefon ne demek?
Kvk lı olmayan telefonlar
samsung a22 lte
Kaç para?
düz 5.000 ben de yakın zamanda telefonumu değiştireceğim için uzun zamandır araştırıyorum hem görünüş açısından hem de kullanışlılık açısından en uygunu bu diye düşünüyorum
Nokia bile pahalı
Nokia mı kaldı ya?
İkinci el gibi dükkanlarda bulursun
Oneplus nord
Oneplus çok duydum.
Androıd pıyasasında önde gelen markalardan
Poco x3 pro
Çok iyi telefon ama beni aşar gibi.
Evet işlemcisi hızı vs.
Kaç tl bandında arıyorsun?
Butce nedir
6000 bin tavan bütçe.
Bence xioami
O bile çok artmış.
Aynen bütçeniz ne kadar
Huawei
Hangi modeli peki?
Samsung S21 FE
Çok kaliteli ama şu an pahalı diye biliyorum.