Adam akıllı giderim olmasa da elde param kalmıyor, en azından beni mutlu eden kalıcı bir şeye fazla para vermek istiyorum.
rx 6900 xt i7 12700f, 4k 144hz, 1080p 280hz, oyuncu koltuklu, ekipmanlı bir sistem.
Adam akıllı giderim olmasa da elde param kalmıyor, en azından beni mutlu eden kalıcı bir şeye fazla para vermek istiyorum.
rx 6900 xt i7 12700f, 4k 144hz, 1080p 280hz, oyuncu koltuklu, ekipmanlı bir sistem.
herkesin hayatı kendine bize ne isterse 100 bine alır ne alacaksa bu kimseyi ilgilendirmez, burnumuz sadece nefes almak koku almak için yaratıldı başkalarının hayat seçimlerine sokalım diye değil!
Bu kimseyi ilgilendirmez ama benimde var böyle bir hayalim. Hatta bir gün imkanım olursa direksiyon seti bile almaya özeniyorum
Cevap
4Cevap
o parayla tek kendin geçiniyorsan sana kalmış alıp almaman ama ben almazdım 35 bin verilmez toplam
Bu bir tutkuysa asla saçma değil asgari ücretli diye insanlar istedikleri her şeyden mahrum mu kalsınlar bunun adı yaşamak olmaz herhalde
Niye saçma olsun imkanin el veriyorsa en iyisini topla
Alabiliyorsan al kesinlikle. En azından ekran kartını falan almaya bak bir an önce.
Bu saydığın ekipmanlar 35'den fazla tutar bunun anakartı var rami var ssdsi var psu'su var
1080p 280hz monitör, oyuncu koltuğu, klavye, mouse, kulaklık var, ssd, harddisk ve psu var, buraya 7.000 tl bile vermemişimdir, 30.000 tl civarına sadece anakart ram işlemci ekran kartı kasa, 4k 144hz alacağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?