İnternet & Teknoloji Tabletim internete bağlı ama neden girmiyor? Blackwomennn_ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Devlet tableti wifi ye bağlanıyor ama mavi tık olmuyor internete girmiyor neden acaba Güncellemeler+1 yıl 2014 de verilen etab-5 Tabletim internete bağlı ama neden girmiyor? Cevapla Wifi Soruları İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
molleys21 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Rootmu roommuydu neydi öyle bir şey attırman lazım ondan sonra cihaza hakim oluyordun herşeyi yapıyordun okulda bizede vermişlerdi kimse bişi yüklüyemiyordu ben sürekli oyun oynuyordum 0 2 Yorumla Blackwomennn_ +1 yıl Telefoncu atar mı Yorumla molleys21 +1 yıl aynen ben zaten telefoncuda yaptırmıştım Yorumla
AddrenaliN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Wifi şifresini yazdın mı peki en basit sorudan başladım 😀 ya da şifreyi yanlış yazıp yazmadığını kontrol et 0 4 Yorumla Blackwomennn_ +1 yıl Ettim doğru hepsi 😂 Yorumla AddrenaliN +1 yıl Eba vb yerlere giriyor mu peki Yorumla AddrenaliN +1 yıl Neden girmiyor acaba diye merak ettim sanırım root atman lazım 😅 Yorumla AddrenaliN +1 yıl https://youtu.be/A1kZoy3AZDE bak YouTube nasıl yapabileceğine bak kontrol et istersen ya da telefonculara götür hallederler Yorumla
RanqFosteR Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 75% +1 yıl Devlet tabletleri bildigim kadariyla belli basli sitelere girebiliyor oyuzden olabilir 0 1 Yorumla Blackwomennn_ +1 yıl Ok hiç bir yere girmiyor olay store bile Yorumla
kemal-ecz Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl BİR YERLERDE eksiklik var keisn tam sokamıyorsun anlaşılan kabloları dibine kadar sok bir 0 4 Yorumla Blackwomennn_ +1 yıl Tablet tabletin neresine kablo sokayım Yorumla kemal-ecz +1 yıl internetin bağlı olduğu kutuyu kontrol et birde şifreyi tam olarak Yorumla Blackwomennn_ +1 yıl Tele bağlanıyor ve çekiyor tablette bağlanıyor ama internete girmiyor Yorumla kemal-ecz +1 yıl söv o zaman bir güzel belki kendine gelir. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Devlet tabletleri bildigim kadariyla belli basli sitelere girebiliyor oyuzden olabilir 0 0 Yorumla
beyefendiks Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Suriyeli değilsen İnternete girmez 😀 0 1 Yorumla Blackwomennn_ +1 yıl Suriyelilerin giriyor mu anlamadım onlara da mi veriliyor tablet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Rootmu roommuydu neydi öyle bir şey attırman lazım ondan sonra cihaza hakim oluyordun herşeyi yapıyordun okulda bizede vermişlerdi kimse bişi yüklüyemiyordu ben sürekli oyun oynuyordum
Telefoncu atar mı
aynen ben zaten telefoncuda yaptırmıştım
Wifi şifresini yazdın mı peki en basit sorudan başladım 😀 ya da şifreyi yanlış yazıp yazmadığını kontrol et
Ettim doğru hepsi 😂
Eba vb yerlere giriyor mu peki
Neden girmiyor acaba diye merak ettim sanırım root atman lazım 😅
https://youtu.be/A1kZoy3AZDE bak YouTube nasıl yapabileceğine bak kontrol et istersen ya da telefonculara götür hallederler
Devlet tabletleri bildigim kadariyla belli basli sitelere girebiliyor oyuzden olabilir
Ok hiç bir yere girmiyor olay store bile
BİR YERLERDE eksiklik var keisn tam sokamıyorsun anlaşılan kabloları dibine kadar sok bir
Tablet tabletin neresine kablo sokayım
internetin bağlı olduğu kutuyu kontrol et birde şifreyi tam olarak
Tele bağlanıyor ve çekiyor tablette bağlanıyor ama internete girmiyor
söv o zaman bir güzel belki kendine gelir.
Devlet tabletleri bildigim kadariyla belli basli sitelere girebiliyor oyuzden olabilir
Suriyeli değilsen İnternete girmez 😀
Suriyelilerin giriyor mu anlamadım onlara da mi veriliyor tablet
Bağlantı hatası oluşmuştur