Biranda telefon okumamaya başladı. PC vs. birçok yol denedim isim falan görünmüyor. Telefoncu kurtarabilir mi? çözümü var mı. Marka samsung

Bilgisayardan cihaz yöneticileri bölümünden disk sürücüleri bölümünü tıkla asagı doğru bir kaç sürücü çıkar. Orada güncel olmayan sürücü varsa ( sarı ünlem ) sağ tıkla güncelle de.
Sonra disk sürücülerini sağ tıklayıp güncelle de , sorun devam ederse bios ayarlarından kartı denetlemen lazım ama bios ayarlarından anlamıyorsan tavsiye etmem
Selamlar
Daha önce aynı sorunla bende karşılaşmıştım ve ne yazık ki kurtaramadım içinde şarkılarım vardı telefoncuya götür ama zor düzelir sanmam.
Cevap
5Cevap
Kurtarılabilir
Bilgisayara taktığınızda, bilgisayarım ekranında gözükmüyor mu?
Evet gözükmüyor
SD kartlarda dosya sistemindeki, partition table denilen bölüm bozulmuş olabilir. Veri kurtarma programı ile bilen biri, karta erişip, kurtarmayı deneyebilir.
Şunları da deneyebilirsiniz.
Kurşun kalem silgisiyle, kartın sarı bölümlerini silin. Sonra kolonya ile temizleyin ve tekrar bilgisayara bağlayın.
Deneyeceğim kesin. Teşekkür ederim 🙏🏻
Evet kutarılabilir.. şifre vermişmiydiniz sd karta?
Hayır şifresiz
İçinde özel resimleriniz yoksa telefonculara verin kurtarabilirler.. Varsa eğer ya çok güvendiğiniz birinin yanında kurtarsın size geri yüklesin verileri ya da kırın öyle atın çöpe asla bütün atmayın..
Özel foto yoktu teşekkürler tavsiyeniz için 🙏🏻
Rica ederim
Balıkesirde olsan hallettirirdim
Evet tel modelin ne
Samsung galaxy j8
Hafıza kartı GB kaç
32 gb. fark ediyor mu bu
Tel eski o tel max 64 GB falan alır ama 32 GB hafızayi normalde alması lazım demek sorun var
Yani kurtarılmaz mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?