İnternet & Teknoloji Kaliteli müzik nerden iner flaşa? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor beyler özelikle size soruyorum arabada tesisat var ama direk flaşa atınca kalitesiz oluyor yutubdan indirdiklerim nasıl aynı kalitede indiririm? Güncellemeler+1 yıl güncel Kaliteli müzik nerden iner flaşa? Cevapla İndirme Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 573 cevap paylaştı. Ses düzenleyici programlar var; sizin indirdiğiniz müzik 128 k ' ninde altında. Bu programla 128 k ' nın üstüne çıkarabilirsiniz. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl adı nedir Yorumla gokantemur +1 yıl Çok var o tarz programlar. İnternette araştır, onlarca program çıkıyor.. Yorumla
ilhanburak Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kanka indirdigin muziklerin bit i önemli. 320 mi 360 mi neydi en yuksegi. En yuksek bit olarak indiriceksin. Youtube kalitesini yakalarsin öyle 1 5 Yorumla Soran +1 yıl kanka aynı dedine dikat ediyorum ama indişrince kalite düşüyor :D Yorumla ilhanburak +1 yıl Düşmez. Flaşta bi sikinti var ya da tesisatta.. Yorumla ilhanburak +1 yıl Ekolayzir ayarlarini duzelt. Tesisati nerde yaptirdiysan git bi ayar ceksinler. Baya bi etkisi oluyor onun Yorumla Soran +1 yıl kanka indiriyorum ya bit degerine bakıyorum düşük aslında yüksek ama inince düşük Yorumla ilhanburak +1 yıl Tamam indirirken ayarliyorsun onu. Diyelim muzik 320 bit. Sen indirirken 128 olarak indiriyorsun. Onu ayarlayan siteler var onlardan indir. Yoksa direk indirirsen dusuk iniyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ses düzenleyici programlar var; sizin indirdiğiniz müzik 128 k ' ninde altında. Bu programla 128 k ' nın üstüne çıkarabilirsiniz.
adı nedir
Çok var o tarz programlar. İnternette araştır, onlarca program çıkıyor..
Kanka indirdigin muziklerin bit i önemli. 320 mi 360 mi neydi en yuksegi. En yuksek bit olarak indiriceksin. Youtube kalitesini yakalarsin öyle
kanka aynı dedine dikat ediyorum ama indişrince kalite düşüyor :D
Düşmez. Flaşta bi sikinti var ya da tesisatta..
Ekolayzir ayarlarini duzelt. Tesisati nerde yaptirdiysan git bi ayar ceksinler. Baya bi etkisi oluyor onun
kanka indiriyorum ya bit degerine bakıyorum düşük aslında yüksek ama inince düşük
Tamam indirirken ayarliyorsun onu. Diyelim muzik 320 bit. Sen indirirken 128 olarak indiriyorsun. Onu ayarlayan siteler var onlardan indir. Yoksa direk indirirsen dusuk iniyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!