vidaları sökmen lazım fanı tutan vidalar ve çubuğu tutan vidalar çubuğu kaldırınca işlemcinin üstünde terman macun kalıntısı göreceksin. ısıyı bakıra iletmesi için sürülüyor sonra geri takarken yeniden termal macun sürmeyi sakın unutma yoksa işlemciyi yakarsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bakır çubuğun ucundaki kare şeklinde alan var ya orada
bir de bakır çubuğun altındaki dikdörtgenin altında da olabilir
yani 2 tane olabilir
O çıkmaz ki nasıl değiştiricez onu
vidaları sökmen lazım
fanı tutan vidalar ve çubuğu tutan vidalar
çubuğu kaldırınca işlemcinin üstünde terman macun kalıntısı göreceksin. ısıyı bakıra iletmesi için sürülüyor
sonra geri takarken yeniden termal macun sürmeyi sakın unutma yoksa işlemciyi yakarsın
Reis fanı çıkardım. Ama bu sabit bi işlemci yani diğer pc lerde zorlamadan çıkıyordu bunlar farklı tiplerde oluyorlar galiba
o da sökülür de nasıl olduğunu ben bilmiyorum
Kanka bak şu sarı renk boru gibi şey varya onun ucundaki işlemci yanındaki de ekran kartı
Ama ben bi kaç video izledim çok kolay çıkıyor işlemci. Buna baksana bu sabit çıkacak değişecek bir şey değil
anlamıyorsun sokme bozarsin o üstündeki soğutucu fanı çıkarman lazım
Hepsini çıkardım zaten buraya kadar gelmişim ondan mı anlamicam. Ama bunun vidası felan yok yapıştırılmış oraya diğer bilgisayarlarda vidalıydı.
Knk su büyük beyaz fan var ya onu sokcen onu sokunce bitecek onun vidalı yerlerini sok birde kaplosu var iki tane yerlerini unutma
https://ibb.co/wLQDKCD
İşaretlediğim kapak altında. Söküp termal macun bakımı yapacaksan eğer fan vidalarını da sökmelisin kasılır yoksa
Reis söktüm onu altında bir şey yoktu ya olsa hatırlardım çünkü. Mecbur yeniden söküp bakacağım teşekkürler
İşlemci orada bro , yanlış hatırlıyorsun sanırım. Yoksa ısı borusu ve üst kalkan koymaz adamlar oraya
Bakır borunun altındaki işlemci.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!