sabah 8 de çıkardım şarjdan şu an %18 (iphone 11) gün içerisinde full dublaj elimde telefon
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Şu an j5 telefonun arkasına büyükçe bir pil bantladim 8 9 saat ekran hiç sönmüyor kardeşim nereye girersen gir saat 11 de 100 du şimdi 3 saat olmuş 83 daha 😂😂😂😂
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Telefon hiç durmadığı zaman yemek bile yemeden oyun internet watsap 8 9 saat yoksa 4 5 gün gider normal kullanınca
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bir kaç saat
Samsung s20 kullanıyorum sürekli kurcalarsam 7-8 saate bitiyor ama normal bekleyerek az kullanımda bir günü doldurabiliyor
Samsung A52 kullanıyorum. Eğer aralıksız oynarsam yaklaşık 7 - 8 saat idare ediyor beni. Sanırım IOS kullanıcılarının en büyük sorunu bu..
2 günde bir şarja koyuyorum. Uzun yolda GPS açınca en fazla 7-8 saat gidiyor.
Bende 5000 mah bayaryalı telefon var takas edelim mi
14 saat önce şarj etmişim şu an %23 1saate yakın oyun oynadım geri kalanda full İnternet instagram vs
sabah 8 de çıkardım şarjdan şu an %18 (iphone 11) gün içerisinde full dublaj elimde telefon
Şu an j5 telefonun arkasına büyükçe bir pil bantladim 8 9 saat ekran hiç sönmüyor kardeşim nereye girersen gir saat 11 de 100 du şimdi 3 saat olmuş 83 daha 😂😂😂😂
Telefon hiç durmadığı zaman yemek bile yemeden oyun internet watsap 8 9 saat yoksa 4 5 gün gider normal kullanınca
13 var bende normql kullanırsam iki gün yete biliyor bazen yani internete az girersem yoksa bir bucuk gün garanti yetiyor bana
Hiç kurcalamayım 2 gün gidiyor
çok fazla internete girmesem dayanır baya
iPhone olduğu için çabuk bitiyor
Pil sağlığın çok düşükse normal bro
kullanim sureme gore degisiyo
Iphone 11 güzel telefon.
15 ile 18 saat arası gidiyor
Bazen 6 saat, bazen 2 gün değişiyor
Tüm gün kullanıyorum fazlasıyla yetiyor
Modeli ne?
Samsung a33
Çok güldüm ya muhattap olduğum kişiye bak. 😂😂😂😂😂😂😂
Bugün aldım telefonu daha bitmedi
8-9 saat sanırım.
Uzun süre
1 gün yetiyor
1 gün yetiyor
13 saat filan
iPhone XS sabah doluysa akşama kadar gidiyor.
şu an bile şarjda ıphone 7 sldnskkxks
Korsana😀😀😀
2 gün
2 saat
Pro max al paran varsa
Hemen hemen 1 gün
Orta
8 saat