İnternet & Teknoloji Merhaba arkadaşlar uzun süredir para biriktiriyordum telefon almak için ve zamanı geldi hangi modeli almalıyım sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ya da önünü bildiğiniz bu tarz bir marka var mı özellikle kamerası iyi olmalı Huawei dışında Samsung a52 Samsung a72 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Merhaba arkadaşlar uzun süredir para biriktiriyordum telefon almak için ve zamanı geldi hangi modeli almalıyım sizce? Cevapla Huawei Soruları Marka Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sakaprensi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 101% +1 yıl Samsung alma sakın bütçen nedir? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 10 Bin Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Bende kesinlikle Samsung alma derim Yorumla Sakaprensi +1 yıl xioami almanı tavsiye ederim kesinlikle çok sağlam kullanışlıdır Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Telefondan anlamayan Samsung alır ve pişman olur Yorumla Soran +1 yıl Not 20 ¿ Yorumla Soran +1 yıl xioami model önerir misiniz Yorumla Sakaprensi +1 yıl xioami mi 10 t pro , redmi note 11 pro , redmi note 9 pro. mi 11 pro , Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 686 cevap paylaştı. iPhone ya da Xiaomi al. ya da Samsung sf21 0 3 Yorumla Soran +1 yıl iPhone kullanmadım hiç ı yüzden olmaz Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Param yetmiyor de Yorumla Soran +1 yıl 10 bin TL var yetip yetmesi değil iPhone kullanmam Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. A72 daha iyi sanırım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Samsung alma sakın bütçen nedir?
10 Bin
Bende kesinlikle Samsung alma derim
xioami almanı tavsiye ederim kesinlikle çok sağlam kullanışlıdır
Telefondan anlamayan Samsung alır ve pişman olur
Not 20 ¿
xioami model önerir misiniz
xioami mi 10 t pro , redmi note 11 pro , redmi note 9 pro. mi 11 pro ,
iPhone ya da Xiaomi al. ya da Samsung sf21