İnternet & Teknoloji 1 yılda 5 kere telefon değiştirmek abartı mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Telefon alıyorum sonra alisamayip satıp birdaha aliyorum.5. olacak şimdi. 1 yılda 5 kere telefon değiştirmek abartı mı? Cevapla Telefon Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Şu yaşıma kadar toplam kullandığım telefonu sayısı 5.😁Sizinki maşallah. Ben kullanılamayacak hale gelmediği sürece eşya değiştiremiyorum. 0 0 Yorumla
duramayan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl ben üniden önce telefoncuda çalışmıştım, gelen her yeni ve güzel olanları kendim kullanıyordum, 1 yılda 100lerce değiştirirdim 0 0 Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Tabii ki abarti yani cok zengin biri icin bile abarti telefon 5 senede bir degisir. 0 0 Yorumla
Lost-Soul Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bende de var o ama ben tanıtmak için yapıyorum. Artık yeni bişey almak tat bikr vermiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Abartı değil, demans başlangıcıdır belki 18-24 yaş aralığındakinin bi telefona alışamaması mümkün değil çünkü. 0 0 Yorumla
dünya_dönüyor Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl yoo abartı değil demeyi çok isterdim ama abartı ve yorucu bence 0 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Bu işin ticaretini yapmıyorsan abartıdır 0 0 Yorumla
WhatTheBok Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl 1 yılda fazla evet, oneplus 10 pro almanı öneririm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şu yaşıma kadar toplam kullandığım telefonu sayısı 5.😁Sizinki maşallah. Ben kullanılamayacak hale gelmediği sürece eşya değiştiremiyorum.
ben üniden önce telefoncuda çalışmıştım, gelen her yeni ve güzel olanları kendim kullanıyordum, 1 yılda 100lerce değiştirirdim
Tabii ki abarti yani cok zengin biri icin bile abarti telefon 5 senede bir degisir.
Bende de var o ama ben tanıtmak için yapıyorum. Artık yeni bişey almak tat bikr vermiyor
Abartı değil, demans başlangıcıdır belki 18-24 yaş aralığındakinin bi telefona alışamaması mümkün değil çünkü.
yoo abartı değil demeyi çok isterdim ama abartı ve yorucu bence
Bu işin ticaretini yapmıyorsan abartıdır
Böyle devam edersen 10 tane olur
1 yılda fazla evet, oneplus 10 pro almanı öneririm
Evet bencede
Abartı
Baya