Bir kullanıcı yorumunuzu begendi diyor. Kim olduğunu goremiyorum. Gecmiste yaptığım yorumları mi bile beğenmiş. İki gün önce yorum yaptım yine beğenilmiş bi kullanıcı tarafından. Eski sevgilimle ayrılırken fake adında YouTube ismim vardı öğrenmişti adımı. İsmimi aratınca zaten iki kişi çıkıyordu. Yanı bu kişi kim olabilir. Yaptığım yorumlarımı beğenen kişiye burdan selam olsun dedim onu de beğenmiş
YouTube uygulamasında birisi sürekli yaptığım yorumları beğeniyor, bu kişi kim olabilir?
Sürekli yorumlarımı beğenen siz değerli kişi sosyal medya hesabım bu kendinizi tanıtırsanız çok mutlu olurum de bence en azından şansını denemiş olursunuz
Youtube' nin şu özelliğini hiç sevmiyorum kimin beğenip beğenmediğini hiçbir şekilde göremiyorsun bence en azından kimin beğendiği görünsün diğeri olmasada olur insan merak ediyor 😄
YouTube kişinin profil yorumlarını takip edilmiyordu. En son böyleydi. Seni nasıl takip ediyor ve yorumlarını beğeniyor?
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mesela arama kısmına isim soyisim yazınca zaten iki kişi çıkıyor o kişinin de yaptığı yorumları görebiliyorsun mesela sence biri beni takip ediyor stalkliyor olabilir mi
Müneccim olması lazim hepsi ayni kisi değildir denk gelmiştir biri beğenmiştir sen her şeyi böyle abartır misin 😂
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Denk falan gelmedi ya anlatamıyorum kimseye iki ay üç ay önceki yaptığım yorumumu beğenmiş hep üst üste sonra iki gün önce yorum yaptım yine onu da begenmis bu sabah delircem biri beni takip ediyor bulamıyorum
adına tıklayınca tüm yorumlarının çıktığı bir seçenek yokki youtubeda. adam video video gezip snei aramaz heralde 😂 😂 o beğenenler rastgele kişiler iştee
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır rastgele degıl iste iki ay önceki yorumu da beğenmiş rast gele degıl 1 yil önceki yorumum bile beğenilmiş
Bu bana da oluyo profil de YouTub'un simgesi var profile girilmiyor bu YouTub'un kendisi diye tahmin ediyorum anlamadığım şey neden benim yorumlarımı beğeniyor her yorumumu beğeniyor bi de