İnternet & Teknoloji 7 Yıldır Samsung J7 prime kullanıyorum sorular ı alayımm? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 7 Yıldır Samsung J7 prime kullanıyorum sorular ı alayımm? Güncellemeler+1 yıl J7 prime hakkında sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsinz 7 Yıldır Samsung J7 prime kullanıyorum sorular ı alayımm? Cevapla Samsung Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Victorius Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl ben de j8 sfsdfs normal telefonun bir önemi yok internette takılmak dışında benim için 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Beş para etmez. Telefon alsan s10 alacaksın. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl S10 güzel ama j7 ile karşılaştırşmaz j7 orta segment ve uygun fiyatı bir telefon aralarında dağ kadar fiyat farkı var Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Ben j serisi kullandım abi acayip kasıyor bir yerden yere vurmadığımız kalmadı onu da yaptım yani. Yorumla Soran +1 yıl Bende kasma problemi yok Yorumla
ᴊ4ꜰ__ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Nasil basardiniz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Balla 2016 da satın aldım hala kullanıyorum Yorumla Soran +1 yıl Valla 2016 da satın aldım hala kullanıyorum Yorumla ᴊ4ꜰ__ +1 yıl Ben de 2017 deki telimi hala kullaniyorum samsung a7 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 491 cevap paylaştı. Android çöp 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ben de j8 sfsdfs normal telefonun bir önemi yok internette takılmak dışında benim için
Beş para etmez. Telefon alsan s10 alacaksın.
S10 güzel ama j7 ile karşılaştırşmaz j7 orta segment ve uygun fiyatı bir telefon aralarında dağ kadar fiyat farkı var
Ben j serisi kullandım abi acayip kasıyor bir yerden yere vurmadığımız kalmadı onu da yaptım yani.
Bende kasma problemi yok
Nasil basardiniz
Balla 2016 da satın aldım hala kullanıyorum
Valla 2016 da satın aldım hala kullanıyorum
Ben de 2017 deki telimi hala kullaniyorum samsung a7
Android çöp