Benim ilk telefonum, söz verdirterek aldırdığım Samsung Galaxy S7 Edge'di. Çıktığı gün almıştım ve kendisinden aşırı memnundum. Bir yıl önce tarihin tozlu raflarına kaldırdık maalesef. Kansız telefoncunun biri 10 liralık şarj soketini tamir etsin diye yüzlerce lira para bayıldık ve içinden parçalarını söküp bu tamir olmuyor diyerek geri verdi. Telefonumu zorla tamirciye veren, benim tamir etmeme izin vermeyen ablama da yenisini aldırdım. Anlayacağınız, Sad Story...
İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Vayy Bee Hayalimdeki Akıllı Telefon du Samsung Galaxy S7 Edge (2016) ⭐ Ama Şimdi Daha üstünü bende Samsung Galaxy S10 Kullanıyorum Daha üstün demeyim de Donanım da s7 edge bile hala çok başarılı Sadece işlemci olarak önde diyeyim tabi kamera olarak geniş açı ve zoom artısı da mevcut İlk Akıllı Telefonum çok kısa Süreliğine Kullanmıştım Nokia Lumia 625 di Windows Phone işletim sistemi kullanıyor du Windows dediğime bakmayın PC Windows gibi değil düşük Sürüm Windows du phone sonuçta sistemin magazinda doğru düzgün oyun yoktu öyle Pubg Mobile Falan oynatmaz hayal 512 MB ram var zaten 😅 8 GB dahili hafıza Hızlı şarj da yoktu Tabi Lumia 625 Telefon da Resim çekerim aramadan arama internette gezineyim diyene ideal ama yok oyun oynarım ben Performans iyi olsun dersen Önermem Sonra Asıl En uzun Lenovo Motorola G4 Plus Kullandım S7 Edge aynı yılda çıkmıştı G4 Plus Lumia 625 den Güçlü daha iyiydi tabi ama oda artık yetersiz zayıf gelmeye başladı 2017 de aldım 2021 hazirana kadar kullandım g3 plus ve 2 Haziran 2021 de Samsung Galaxy S10 Aldım Büyük çağ burada atladım ikisi orta segment di şimdi amiral gemisi S10 Android 12 Güncellemesi Aldı Güncel şu an Allah uzun ömür verirse uzun seneler kullanırım
S10 plus'a geçmeyi çok heves etmiştim. Param yoktu o zamanlar. Şimdi de note 22 ultrayı heves ediyorum ama fiyatlar artık saçmalıktan ibaret. S10 lite'dan da çok memnunum, performansı gayet iyi.
Vayy S10 Lite mı? Aldın Sende Beni Güç olarak Önüme geçiyor sun 😅 Tabi Exynos 9820 de Snapdragon 855 işlemciye denk yakın Ama 855 Açık ara önde Bataryan da avantaj da Ama Geri kalan yönden kamera Kalite S10 serisi tabiki de Benimki düz S10 3400 Mah bataryalı olan S10 bende ki Maşallah Samsung bu işi biliyor Oyun desen en yüksek ayarlarda Oynatıyor benim önceki Motorola G4 Plus en büyük sorunu da oyun performansıydi
Nokia vardı c 3 sonradan en uzun süre kullandım cihaz Samsung j 3 ve iPhone 5s şu an redmi 9 t 128 aldım iki adet iPhone 5s vardı çok masraf ettim iPhone 5s olanlara ama ginede ikisinin de anakart yandı
Benim babam verdi iPhone 5s babamın eski telefonu idi iPhone serisinde ilk pugbl mobil oyunu kaldıran telefon iPhone 5s dır iPhone 7 ve üstü çok yeni seri demek iPhone 5s ve iPhone 6 s serisi orta nesil demek iPhone 4 s ye kadar olanları eski kasa geçiyor @sadeceerenn babam iPhone 6 alınca iPhone 5s bana verdi
Bende iken bozuldu sıfır redmi 9 t 128 cigabayt mavi aldım 6 ay oldu alalı kaskolu garanti var çok memnunum iPhone 5s de şarj ederken bitiyordu iPhone 5s de 4 buçuk g yok birde iPhone 5s 4 g uyumlu en fazla 4 g
Ben 2019 da aldım zaten iPhone 5s kullanmaya başladım o sene 1 buçuk sene dayandı bana iPhone 5s askerden dönünce aldım iPhone 5s ise 1 sene dayandı iPhone 5s alırken temiz olmasına dikkat et kasa tamir görmemiş olması lazım
Sony Xperia E4g, tam bir pişmanlık acemilik zamanına geldi telefondan çok anlamadığım zamanlarda almıştım. Ama şimdi telefonum Xiaomi Redmi Note 8 pro ve çok memnunum.