Whatsapptan değişik numaralardan mesaj geliyor?

Öncelikle Merhaba hepinize iyi günler şimdi benim babamın telefonuna whatsapptan +98 li numaralardan hep mesaj geliyor yani İran numaraları mesela yine bugün de az önce +98 le başlayan iki numaradan babama 100 fotoğraf hepsi Arapça yazılı sonra Tam 50 Arapça ses kaydı gönderildi bu 2 numaralardan farklı farklı hemde az önce engelledim bu +98 le başlayan numaraları ama yinede hep başka değişik numaralardan mesaj atıyorlar hep whatsapptan birde az önce bu 2 yabancı numaranın profiline baktım profili yoktu ve 2 sinde de Arapça bir şeyler yazıyordu isim yerine sonra biri normal hesaptı birinde de işletme hesabı yazıyordu ama babamın hiç İrandan konuştuğu birileri de yok hatta babamın telefon rehberinde hiç İran numaraları bile kayıtlı değil bu arada babam Vodafone hat kullanıyor 21 yıldır bu numarayı kullanıyor ve numarası da 0541 le başlıyor. Sizce Ne yapmalıyız? Sizce bu mesajlar ne olabilir? Neden sürekli böyle Arapça değişik mesajlar atıyorlar? Birde numara yurt dışı numarası olduğu için de arayamıyoruz arayınca da yeterli bakiyeniz bulunmamaktadır diyor ama dakika da var babamın hattında. Yani geçen aydan beri Tam 4 kez böyle bir sürü Arapça fotoğraflı ve ses kayıtlı mesajlar geliyor babamın whatsappına.
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen acill cevap verebilecek yok mu?
Whatsapptan değişik numaralardan mesaj geliyor?