İnternet & Teknoloji Telefonumdaki fotoğrafları gmaile nasıl aktarabilirim? Olgarss Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Öyle uzun sureli saklanabiliyormuş Güncellemeler+1 yıl Telefon degisikligi yaptigim da fotograflar geri gelecek mi Telefonumdaki fotoğrafları gmaile nasıl aktarabilirim? Cevapla Telefon Soruları Fotoğraf Soruları Gmail Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Senin email adresi ile bir yer var fotoğraflar diye orada oluyo hepsi galeri değil kaç sene de geçse telefon da değiştirsen orada kalıyor aynı email adresi ile girince bulursun 0 2 Yorumla Olgarss +1 yıl Cok aciklayici oldu sagol canim Yorumla _9Atom9_ +1 yıl Fotoğraflar diye bir uygulama var 🥰 ona bağlı hepsi galeriden silsen bile fotoğraflari o dediğim fotoğraflar uygulamasında olur Yorumla
Untouc Takip Et Master Yaş: 41 , eic 36% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yedekleme açıksa kendi aktarır. Android kullanıyorsan fotoğraflar diye uygulama üzerinden görebilirsin aktarıp aktarmadığını 0 5 Yorumla Olgarss +1 yıl Androit fotograflar kismi var drive de var Yorumla Untouc +1 yıl Tamam fotoğraflara kendisi atar yedekleme açıksa Yorumla Olgarss +1 yıl Tamam da telefonu degistirdim doger telefonda gmailden acabiliyorum ya o sekilde olur mu Yorumla Untouc +1 yıl Eğer aynı şeyden bahsediyorsak olur zaten telefon dışı farklı bir yerden Google fotoğrafları açtığında görürsün Yorumla Olgarss +1 yıl Tamam tesekkurler Yorumla
Merhametli_Adam Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Google fotograflar uygulamasını kullan zaten otomatik sakliyo 😂 0 1 Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl Telefon değişikliği yaptıpında geri gelecek Yorumla
Domatezlitantuni Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Google fotoğraflar uygulamasını indirin veya drive uygulamasını upload edin bu kadar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl google fotoğrafları yükle senkorizasyonnu aç işlem tamamkalıyo hepsi sen silmediğin süreceyoutube de vardır 0 0 Yorumla
EresUnBebé Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl fotoğraflar uygulaması yok mu orada saklarsın 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Drive ye yükluyon 15 gb hafızası var 0 2 Yorumla Olgarss +1 yıl Fotograflarim klasörü de var Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Onuda yükleyebiliyon np Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Senin email adresi ile bir yer var fotoğraflar diye orada oluyo hepsi galeri değil kaç sene de geçse telefon da değiştirsen orada kalıyor aynı email adresi ile girince bulursun
Cok aciklayici oldu sagol canim
Fotoğraflar diye bir uygulama var 🥰 ona bağlı hepsi galeriden silsen bile fotoğraflari o dediğim fotoğraflar uygulamasında olur
Yedekleme açıksa kendi aktarır.
Android kullanıyorsan fotoğraflar diye uygulama üzerinden görebilirsin aktarıp aktarmadığını
Androit fotograflar kismi var drive de var
Tamam fotoğraflara kendisi atar yedekleme açıksa
Tamam da telefonu degistirdim doger telefonda gmailden acabiliyorum ya o sekilde olur mu
Eğer aynı şeyden bahsediyorsak olur zaten telefon dışı farklı bir yerden Google fotoğrafları açtığında görürsün
Tamam tesekkurler
Google fotograflar uygulamasını kullan zaten otomatik sakliyo 😂
Telefon değişikliği yaptıpında geri gelecek
Google fotoğraflar uygulamasını indirin veya drive uygulamasını upload edin bu kadar
google fotoğrafları yükle senkorizasyonnu aç işlem tamam
kalıyo hepsi sen silmediğin sürece
youtube de vardır
kabloyla aktarabilirsin
fotoğraflar uygulaması yok mu orada saklarsın
Drive var oraya yükleyebilirsiniz
Ben instagram kullanıyorum bunun için
Drive ye yükluyon 15 gb hafızası var
Fotograflarim klasörü de var
Onuda yükleyebiliyon np
Google fotograflar programını indir
Drive var. Ona yukluyosun.