Merhaba arkadaşlar. Benim bütçem 9.000 TL. Ben şu anda Samsung Galaxy A50 kullanmaktayım. 3 yıl oldu telefonu alalı artık değiştirmek istiyorum.
Bildiğiniz gibi Samsung Galaxy A serisi var. En son A33, A53 ve A73 telefonlar çıktı. Bütçeme uygun bu telefonları aranızda kullananlar var mı? Ben galiba A72 veya A53 alacağım. Fakat bazı arkadaşlarım ısrarla ÇİN MARKALI telefon almamı öneriyorlar OPPO RENO veya XİAOMİ Redmi falan kullanan var mı memnun musunuz?
Bildiğiniz gibi Samsung Galaxy A serisi var. En son A33, A53 ve A73 telefonlar çıktı. Bütçeme uygun bu telefonları aranızda kullananlar var mı? Ben galiba A72 veya A53 alacağım. Fakat bazı arkadaşlarım ısrarla ÇİN MARKALI telefon almamı öneriyorlar OPPO RENO veya XİAOMİ Redmi falan kullanan var mı memnun musunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende OPPO Reno 5 Lite var. Senin bütçenin yarı yarıya altında, kamerası kapalı alanlarda çok iyi değil ama senin bütçene daha yakın üst modellerinde memnun kalırsın diye düşünüyorum
Oppo Reno 6 iyi midir sence? Oppo güncelleme veriyor mu ? Mesela Samsung Galaxy A53 tam 5 yıl boyunca yazılım güncellemesi garantisi veriyor bu çok önemli
Reno modelleri için 3 yıl güncelleme sağlayacağını söylemiş diye bir yazı okudum şimdi ama bilemiyorum
Android içinde en iyisi Samsung
A serisine gücüm yetiyor sadece S serisi çok pahalı
Sen A serisi mi kullanıyorsun
A53 çok iyi
Öyle gibi görünüyor. Ama kulaklık girişi yok benim evimde profesyonel büyük kulaklık var (Oyuncu Kulaklığı tarzı) ben onu telefonuma takıp müzik dinliyorum yürüyüş yapıyorum... Şimdi A53'e o kadar para vereceğim ama müzik dinleyemeyeceğim saçma değil mi sence
Sen a53 mü kullanıyorsun bu arada
Bende 50 var ama 53 çok kaliteli kulaklıkta bluetooth varsa takabilirsin
OPPO ve XİAOMİ hakkında ne düşünüyorsun? Özellikle OPPO RENO 6'yı övüyorlar çok
Ben yazılım ve güncellemeye önem veriyorum. Samsung A53 tam 5 yıl boyunca güncelleme alacakmış ama Çinliler seneye güncellemeyi kesebilirler
Oppo bilmiyorum ama xiaomi mi 10 çok güzel kullanan iki arkadaşım var tavsiye ediyorlar
Xiaomi
Xiaomi hangi modelini önerirsiniz ve siz hangi modelini kullaniyorsunuz?
Xiami modellerinin çoğu yeni sayılır. 3 ve üzerine çok güzel telefonlar bulabilirsiniz.
Xiaomi mi 10t Lite
Samsung s serisi
Bütçem 9.000 TL dedim.
oppo reno al
OPPO Reno 6 alacağım sen kulanıyor musun iyi mi
ablam kullanıyor gayet iyi
oppo
Neden? Sen kullanıyor musun memnun musun?
kardeşim kullanıyor gayet memnun