Daha öncesinde Giyilebilir teknoloji satış verilerinde Apple firmasının lider konumda olduğunu belirtmiştik. Giyilebilir teknoloji ile alakalı bir yenilikçi adım daha atan Apple bu sefer Akıllı Yüzük peşine düştü. Akıllı Yüzük ile Apple cihazlarımızı kontrol edebileceğimiz ve daha farklı sistemler içereceği söylenen yüzük konusunda ve Apple'ın bu atılganlığı hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce saçma mı?
Apple Akıllı Yüzük için patent aldı. Apple'ın bu atılganlığı hakkında ne düşünüyorsunuz?
İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı.
İşlevselliğine bağlı ama şu an kullanım alanı kısıtlı olur sanırım. Bür de gözlük çıkarıp gözlük camına da ekran yansıtırlar, yüzükle de yönlendirebilirsek o zaman kullanışlı olabilir. Tabi dışarda el kol hareketi yaparken bizi ilk süreçte deli falan sanırlar 😁
İnternet & Teknoloji konusunda 757 cevap paylaştı.
Apple ar-ge sektörüne büyük yatırımlar yapan ve bu yatırımların karşılığını da misliyle alan iyi bir gözlemci şirkettir yani eğer bu proje üzerinde çalışacaklarsa eminim önünü arkasını ve kârını iyi düşünmüştür.
Görünen o ki bilim kurgu filmlerindeki gibi her yanımızı giyilebilir elektronik araçlar saracak eğer iyi işler için kullanılırsa (örneğin sağlık alanları) çok yararlı olabilir.
Atıl apple diyorum atıl 😅 tam bir teknoloji devi. Hala bir çok firmadan daha iyi inovasyona sahip olduklarını düşünüyorum. Bunu başarabilenler kolay kolay değer kaybetmezler.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Vayy Bee Yabancılar Teknoloji Olarak çok geliştiler bir biz Türkler baltaya sap olamadık Anca Hazır Şeyleri isteme alma Beleşci yani belesci derken tamam bedava parasız almıyoruz tabiki ama uretim yok bizim toplum da
Valla abi arttırılmış sanal gerçeklikden bahsediyorlar Yüzüğün el hareketlerini algılayacağını Apple cihazlarına dokunmadan onları kontrol edebileceğin saat üzerinden değil de daha çok yaptığın hareketlerle falan :D bilmiyom yapabilirler mi bakalım.
Apple mı yeni geldi telefonlara mı yeni geldi :D telefonlara geleli baya oluyor çünkü abi 120hz telefon ilk 2017 de çıktı. 2020 de çok yaygınlaştılar sadece.