İnternet & Teknoloji 2 ay Günde 10 tl Harcamak Yeterli mi? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 01 Günde 10 tl harcamak yeterli mi Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter Günde 10 tl Harcamak Yeterli mi? 52 Görüşünü yaz
TechnoGirl | İnternet & Teknoloji konusunda 140 görüş paylaştı. Fenomen 1 ay Bu devirde 10 TL yetmez. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
CanDmr34 Xper 5 2 ay Hayır ekonomi zor 10 tl ile 1 gün düşünemiyorum otobüse binsen daha çok tutar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Fıratkurtlu Xper 5 2 ay hahah 10 tl harcıyorsan mukemmel en asz 100 gıdıyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
-PerhapsLove- | İnternet & Teknoloji konusunda 315 görüş paylaştı. Guru 2 ay 10tl ile ne alınabilir şu an onuda bilmiyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
KARANLIKKRALI Yoda 2 ay küçük su 3.5 tl neye yeter Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
AmanthemaPekii | İnternet & Teknoloji konusunda 102 görüş paylaştı. Guru 2 ay Ha? . Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25Bu devirde 10 TL yetmez.
Hayır ekonomi zor 10 tl ile 1 gün düşünemiyorum otobüse binsen daha çok tutar
hahah 10 tl harcıyorsan mukemmel en asz 100 gıdıyor
10tl ile ne alınabilir şu an onuda bilmiyorum
küçük su 3.5 tl neye yeter
Ha? .
Yetiyor bana bazen