İnternet & Teknoloji Arkadaşlar youtube izleme geçmişim neden böyle? HaniBeniiimOlacaktin Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben izlemedim bunları ya.. Güncellemeler+1 yıl arkadaşlar babam falan biri görürse biraz şey olabilir Arkadaşlar youtube izleme geçmişim neden böyle? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
TechnoGirl Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 24 +1 yıl Hesabın bir yerde açık kalmıştır. Kontrol etmek için ayarlara gir derim. 0 0 Yorumla
HardAktif Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Dizi izlerken olmustur muhtemelen. 5/10 sn dizi arasinda verilen youtube videolarini izlemişsindir merak etme :) 0 2 Yorumla HaniBeniiimOlacaktin +1 yıl Dizi izlemiyorum. Sadece ders videoları Yorumla HardAktif +1 yıl Her ne izliyorsan arada cikan kesitleri izlemissindir bilemem. Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. 18 sitelere girerken para kazanmak için böyle yan sekmeden video açıyorlar ondan olabilir 0 0 Yorumla
TaRRuZ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bendede böyle olmuştu tıkladığın bi linkten kaynaklı olmuştur merak etme virüs vs. Bulaşmamıştır emin olabilirsin.not : ne biliyon şöyle böyle diyenler gelmesin coder'im ve böyle şeyleri çok iyi bilirim. 0 1 Yorumla HaniBeniiimOlacaktin +1 yıl Tesekkürler Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Birisi farklı cihazdan hesabına giriş yapmış olabilir 0 0 Yorumla
ferno Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl virüs bulaşmış maalesef. 0 3 Yorumla ferno +1 yıl youtube'a gir en sağda yukarda profiline tıkla. aşağıda dil seçimini kontrol et. türkçe seçili ise tekrar seç onayla. Yorumla HaniBeniiimOlacaktin +1 yıl Yaptım tamam teşekkür Yorumla ferno +1 yıl rica ederim. mümkün olduğunca çin veya kore merkezli sitelere giriş yapma. dili değiştiren casus yazılım kullanıyorlar. Yorumla
Herom44 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 311 cevap paylaştı. Merhaba , ahahaha çok güldüm affet. Shhsdvsvs 0 3 Yorumla HaniBeniiimOlacaktin +1 yıl Bi dk şuna bak Yorumla Herom44 +1 yıl Şey , ayarlara gir YouTubeden izleme geçmişini sil düzelir. Yorumla HaniBeniiimOlacaktin +1 yıl Ne kadar zevskzi biri izlediği videolara bak spastik midir nedir Yorumla
InfidelBoy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Küçük kardeşin var mı? O girmiş olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hesabın bir yerde açık kalmıştır. Kontrol etmek için ayarlara gir derim.
Dizi izlerken olmustur muhtemelen. 5/10 sn dizi arasinda verilen youtube videolarini izlemişsindir merak etme :)
Dizi izlemiyorum. Sadece ders videoları
Her ne izliyorsan arada cikan kesitleri izlemissindir bilemem.
18 sitelere girerken para kazanmak için böyle yan sekmeden video açıyorlar ondan olabilir
Bendede böyle olmuştu tıkladığın bi linkten kaynaklı olmuştur merak etme virüs vs. Bulaşmamıştır emin olabilirsin.
not : ne biliyon şöyle böyle diyenler gelmesin coder'im ve böyle şeyleri çok iyi bilirim.
Tesekkürler
Birisi farklı cihazdan hesabına giriş yapmış olabilir
virüs bulaşmış maalesef.
youtube'a gir en sağda yukarda profiline tıkla. aşağıda dil seçimini kontrol et. türkçe seçili ise tekrar seç onayla.
Yaptım tamam teşekkür
rica ederim. mümkün olduğunca çin veya kore merkezli sitelere giriş yapma. dili değiştiren casus yazılım kullanıyorlar.
Merhaba , ahahaha çok güldüm affet. Shhsdvsvs
Bi dk şuna bak
Şey , ayarlara gir YouTubeden izleme geçmişini sil düzelir.
Ne kadar zevskzi biri izlediği videolara bak spastik midir nedir
Küçük kardeşin var mı? O girmiş olabilir