İnternet & Teknoloji Instagram‘a neden Instegram diyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor veya yazarken neden a yerine e kullanirlar?(Bazı kişiler direkt istegram diyor?) Instagram‘a neden Instegram diyorsunuz? Cevapla Instagram Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hridayeş00 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bana da aşırı itici geliyor yani bilindiği gibi ve doğru yazılıp söylenmesini aşırı istiyorum hatta bazen istemsizce bu tür yanlışlıklardan ötürü soğuyorum. (istemsizce) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim içinde soğuma sebebi Yorumla
CanDmr34 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Ya Ben Gayet düzgün söylüyorum Harbi La Bide Feysbuk insitkram Diyen var 😂😂 Haha Hey allahim güldüm gene Ya 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahaha 😂 Yorumla CanDmr34 +1 yıl Haha😂 Ya Aklıma gelince Gülüyorum Hele Profil fotoğraflı Facebook dayıları 😂😂 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl İngilizce de a -> e olarak okunduğu için olabilir mi diycem ama 😂 ne alaka. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahaha 😅 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ben de instegram diyorum kibarlaştırıyorum yanlış aslında 0 0 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl İns demek daha mantıklı bence uzatmaya gerek yok 😀 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 775 cevap paylaştı. Kayniyor arada. Feysbuk gibi fesbuk 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok iticiiii 😂😂😂 Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Deme oyle istigrami da gorduk Yorumla Soran +1 yıl InstAgram lütfen o “A” yı görüüün 😩 Yorumla
djfjfjjf Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Tek derdimiz bu olsun kanka 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Keşke Yorumla
ProstatYadaDeğil Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Demiyoruz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yalan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bana da aşırı itici geliyor yani bilindiği gibi ve doğru yazılıp söylenmesini aşırı istiyorum hatta bazen istemsizce bu tür yanlışlıklardan ötürü soğuyorum. (istemsizce)
Benim içinde soğuma sebebi
Ya Ben Gayet düzgün söylüyorum Harbi La Bide Feysbuk insitkram Diyen var 😂😂 Haha Hey allahim güldüm gene Ya
Hahahahaha 😂
Haha😂 Ya Aklıma gelince Gülüyorum Hele Profil fotoğraflı Facebook dayıları 😂😂
İngilizce de a -> e olarak okunduğu için olabilir mi diycem ama 😂 ne alaka.
Hahahahaha 😅
Ben de instegram diyorum kibarlaştırıyorum yanlış aslında
İns demek daha mantıklı bence uzatmaya gerek yok 😀
Kayniyor arada. Feysbuk gibi fesbuk
Çok iticiiii 😂😂😂
Deme oyle istigrami da gorduk
InstAgram lütfen o “A” yı görüüün 😩
Tek derdimiz bu olsun kanka
Keşke
Demiyoruz
Yalan