İnternet & Teknoloji Taşınabilir şarj almak isteyen biri nelere dikkat etmeli? TechnoGirl Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Gün içinde elimden telefon düşmediği için şarj konusunda genelde sıkıntı yaşıyorum. Taşınabilir şarj almayı düşünüyorum. Nelere dikkat etmeliyim? Taşınabilir şarj almak isteyen biri nelere dikkat etmeli? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Markasına 0 1 Yorumla TechnoGirl +1 yıl Hangisi iyi?
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Yüksek kapasite Hızlı şarj desteği Lightning , type-C gibi çıkışları olmalı Akım koruma entegresi olmalı 0 1 Yorumla TechnoGirl +1 yıl Not ettim, çok teşekkürler. 🙏🏻 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 523 cevap paylaştı. Öncelikle telefonun ile uyumlu olmasınlazım örneğin telefonun 5 bin amper ise sana e az 10 bin yda 20 binlik lazım 0 2 Yorumla TechnoGirl +1 yıl 20 binlik düşünüyorum. Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Mantıklı ttec olabilir Yorumla
Sakaprensi Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 101% +1 yıl kesinlikle tek önerim var xioami marka al 10 bin mah ve üstü al bak 10 senedir kullanıyorum çok sağlamdir çelik kasadir 0 3 Yorumla TechnoGirl +1 yıl Modelin tam adı ne? Yorumla Sakaprensi +1 yıl www.hepsiburada.com/xiaomi-10000-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-siyah-ince-ve-hafif-kasa-p-HBV00000B8GOS Yorumla Sakaprensi +1 yıl bak bu 10000 mah bunun 20 bin olanları da var hepsi buraya da xioami powebank yaz cikar Yorumla
mrs_perry Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Telefonunun pil gücü mesela benim ki 4.500mAh 10.000mAh kapasitesi olan bir powerbank alsam iki defa anca doldurur sonra powerbank'in şey markası tabii önemli yani ben alsam bunlara dikkat ederim 0 0 Yorumla
Kınıdın Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl 5020 mah telefon olunca iki güne bir şarj ediyorum ve elimden dusmuyor maşallah 0 2 Yorumla TechnoGirl +1 yıl Ben çok kullanıyorum ama. Yorumla Kınıdın +1 yıl Bende hiç elimden bırakmıyorum Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hayır abartmaya gerek yok 0 2 Yorumla TechnoGirl +1 yıl Ne konuda? Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl https://voca.ro/19IGKVy5tIcY Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Markasına
Hangisi iyi?
Yüksek kapasite
Hızlı şarj desteği
Lightning , type-C gibi çıkışları olmalı
Akım koruma entegresi olmalı
Not ettim, çok teşekkürler. 🙏🏻
Öncelikle telefonun ile uyumlu olmasınlazım örneğin telefonun 5 bin amper ise sana e az 10 bin yda 20 binlik lazım
20 binlik düşünüyorum.
Mantıklı ttec olabilir
kesinlikle tek önerim var xioami marka al 10 bin mah ve üstü al bak 10 senedir kullanıyorum çok sağlamdir çelik kasadir
Modelin tam adı ne?
www.hepsiburada.com/xiaomi-10000-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-siyah-ince-ve-hafif-kasa-p-HBV00000B8GOS
bak bu 10000 mah bunun 20 bin olanları da var hepsi buraya da xioami powebank yaz cikar
Telefonunun pil gücü mesela benim ki 4.500mAh 10.000mAh kapasitesi olan bir powerbank alsam iki defa anca doldurur sonra powerbank'in şey markası tabii önemli yani ben alsam bunlara dikkat ederim
5020 mah telefon olunca iki güne bir şarj ediyorum ve elimden dusmuyor maşallah
Ben çok kullanıyorum ama.
Bende hiç elimden bırakmıyorum
Hayır abartmaya gerek yok
Ne konuda?
https://voca.ro/19IGKVy5tIcY
Sarj etme hizi ve Kac MAH ona bakmali
Mah ina dikkat etmeli
pil ömrü ve şarj etme hızı
onun adı powerbank bende var
Kaliteye