İnternet & Teknoloji Sabah uyandığınızda ilk hangi sosyal medya uygulamasına giriş yapıyorsunuz? Cellincall_21 Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Genelde bir şeyler okumayı sevdiğim için ben Twitter'a giriyorum uyandığım gibi. Sabah uyandığınızda ilk hangi sosyal medya uygulamasına giriş yapıyorsunuz? Cevapla Sosyal Medya Soruları Sevgi Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Instagram 0 0 Yorumla
ITheLivingDeadI Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bildirimlere bakıyorum. O an hangisine girmek istersem ona giriyorum. 1 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Mantıklı gibi duruyor. Yorumla
KaRa-MaSKee Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Bildirim.. eskiden heycanla ksye bakardım.. artık değil 0 2 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Noldu ki? Yorumla KaRa-MaSKee +1 yıl pek önemi kalmadı işte.. arada gelip bakıyoruz Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Alarmı zar zor kapatıyorum tutupta bir sosyal medyaya giremem ben gözümü açtığım gibi 0 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Alarmı kapattın ve eline telefonu aldın; ne yaparsın? Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Günde 5 dk Instagram o kadar.. KS disinda aktif kullandığım bir sosyal medya yok.. gerek te yok 🤘 0 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Herkesin kendi tercihi tabii. Yorumla
Birbaba Takip Et Xper 2 Yaş: 49 +1 yıl Sabah akşam gece bebeklerimden dolayı sıklıkla ziyaret ederim. Bebeklerle ilgili çoğu problemi üyeleri ile iletişime geçerek soru sorarak hallettim. 0 2 Yorumla Birbaba +1 yıl bebekforum. net. tr bebek. comGibi siteler Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Baba olmanın getirileri anladığım kadarıyla. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Whatsapp bakıyorum ben 0 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Genelde whatsapp'a girdiğimde cevap yazamayacak kadar uykulu oluyorum ben. 😴 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Nerde bildirim varsa ona bakıyorum. 0 2 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Bildirimin önemine göre değişir. Yorumla efulimmm88 +1 yıl Aynen öyle Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl değişiyor. ya Instagram oluyor ya da twitter 0 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Benim de öyle. Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl bu ara uyandığımda sadece btc ye bakıyorum :) 0 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Bilgim çok yok ama bayağı düştü diyorlar. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl KS. Sosyal medya kullanmıyorum 😂 0 2 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Kafam rahat diyorsun. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤫🤫aynen öyle Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl telegram genelde 0 3 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Nedne? Yorumla Kahraman1022185 +1 yıl yakın bir arkadaşım var onunla genelde hep telegramdan sohbet ediyoruz Yorumla Kahraman1022185 +1 yıl wp yi eskisi kadar kullanmıyorum Yorumla
SSerzeniSS Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl KS 😃 0 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl En doğru adres. ✅ Yorumla
Nevar12-22 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl KS istağram 0 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Instagram ve KS, favorilerim arasında. Yorumla
_ainsibaslavida_ Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Sosyal medya kullanmıyorum 0 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl KS ne oluyor peki? Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl KizlarSoruyor 0 2 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl En güzeli. Yorumla gülümserkene +1 yıl Bu site daha samimi daha doğal geliyor diğer sitelere göre. Birde sıkıldım Facebook’tan ve diğerlerinden. Bu site daha rahat farklı insanlar olunca birde artısı çok oluyor Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. KS ye giriyorum 0 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Mantıklı. Yorumla
puzzle89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Twitter 0 2 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Haber bakmaya değil mi? Yorumla puzzle89 +1 yıl Gündem genellikle evet. Ayrıca bazı hobilerimin olduğu sayfalar da var. Yorumla
kızılsaçlıtutku Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl instagram 0 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Direkt hikayelere dalış. Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Buraya giriyorum 0 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Mantıklı bir karar canım. 😊 Yorumla
Olgarss Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl İnsta 0 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Herkesin dilinde tek bir cevap. 😂 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Instagram 0 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Herkes gibi. Yorumla
sohbetcidede Takip Et Xper 6 Yaş: 60 , eic 83% +1 yıl ilk iş buradayım 0 2 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Hangi konu etiketindesin? Yorumla sohbetcidede +1 yıl genelde sosyal Yorumla
frkn7790 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Telegram 0 2 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Haber gruplarına mı? Yorumla frkn7790 +1 yıl Hem haber grupları hemde sohbet grupları telegrama bağımlı oldum wp kullanmıyorum artık Yorumla
serkank8428 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl instagram 0 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Popüler cevap. 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Instagram 0 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Direkt hikayeleri kontrol edenlerden misin? Yorumla
Hygieiaxx Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl İnstagram 0 1 Yorumla Cellincall_21 +1 yıl Genel olarak herkes gibi. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Instagram
Bildirimlere bakıyorum. O an hangisine girmek istersem ona giriyorum.
Mantıklı gibi duruyor.
Bildirim.. eskiden heycanla ksye bakardım.. artık değil
Noldu ki?
pek önemi kalmadı işte.. arada gelip bakıyoruz
Alarmı zar zor kapatıyorum tutupta bir sosyal medyaya giremem ben gözümü açtığım gibi
Alarmı kapattın ve eline telefonu aldın; ne yaparsın?
Günde 5 dk Instagram o kadar.. KS disinda aktif kullandığım bir sosyal medya yok.. gerek te yok 🤘
Herkesin kendi tercihi tabii.
Sabah akşam gece bebeklerimden dolayı sıklıkla ziyaret ederim. Bebeklerle ilgili çoğu problemi üyeleri ile iletişime geçerek soru sorarak hallettim.
bebekforum. net. tr
bebek. com
Gibi siteler
Baba olmanın getirileri anladığım kadarıyla.
Whatsapp bakıyorum ben
Genelde whatsapp'a girdiğimde cevap yazamayacak kadar uykulu oluyorum ben. 😴
Nerde bildirim varsa ona bakıyorum.
Bildirimin önemine göre değişir.
Aynen öyle
değişiyor. ya Instagram oluyor ya da twitter
Benim de öyle.
bu ara uyandığımda sadece btc ye bakıyorum :)
Bilgim çok yok ama bayağı düştü diyorlar.
KS. Sosyal medya kullanmıyorum 😂
Kafam rahat diyorsun.
🤫🤫aynen öyle
telegram genelde
Nedne?
yakın bir arkadaşım var onunla genelde hep telegramdan sohbet ediyoruz
wp yi eskisi kadar kullanmıyorum
KS 😃
En doğru adres. ✅
KS istağram
Instagram ve KS, favorilerim arasında.
Sosyal medya kullanmıyorum
KS ne oluyor peki?
KizlarSoruyor
En güzeli.
Bu site daha samimi daha doğal geliyor diğer sitelere göre. Birde sıkıldım Facebook’tan ve diğerlerinden. Bu site daha rahat farklı insanlar olunca birde artısı çok oluyor
KS ye giriyorum
Mantıklı.
Twitter
Haber bakmaya değil mi?
Gündem genellikle evet. Ayrıca bazı hobilerimin olduğu sayfalar da var.
instagram
Direkt hikayelere dalış.
Buraya giriyorum
Mantıklı bir karar canım. 😊
İnsta
Herkesin dilinde tek bir cevap. 😂
Instagram
Herkes gibi.
ilk iş buradayım
Hangi konu etiketindesin?
genelde sosyal
Telegram
Haber gruplarına mı?
Hem haber grupları hemde sohbet grupları telegrama bağımlı oldum wp kullanmıyorum artık
instagram
Popüler cevap. 😂
YouTube
Uyanır uyanmaz sosyal medyaya girmem
Instagram 😅
Değişiyor
Sanırım Türk ifşa twitler
İnsta
Instagram
Direkt hikayeleri kontrol edenlerden misin?
Facebook
İnstagram
Genel olarak herkes gibi.