Israrlı takip taciz yaşadım diyebilirim fake hesaptı hepsi savcılığa gittim birkaç ay haber bekledim ardından bana dosya ve avukat parasının yüklü olabileceğini boşa para dökeceğimi söylediler kısacası İnstagram ABD slikonlu olduğu için kişi hakları dolayısıyla bilgi vermiyor çok çok ağır suçlar hariç tabi
Dediğim kız zengin birisi eli kolu uzun. Yani bulmak isterse bulabilir mi demek bu? Ve hangi yıl oldu. Yeni instagram yasası çıktı deniliyor fark eder mi
Ben içinde olduğum için söylüyorum bulamadılar dava düştü ve hakaret içerikli mesajlar taciz +18 görseller ölüm tehtidi gibi gibi mesajlar almadıkça sallamıyorlar hiç binlerce dava var bakmıyorlar ufak şeylere
Yani yaptıklarım şöyle işte görüştüğü birkaç kıza sevgili misiniz diye mesaj atmıştım Biz sevgili olduğumuz dönem beni aldattığını öğrendiğim kızı yanağından öptüğü bir foto gelmişti bana. Onu fake hesap açıp paylaştım listesindeki kızları ekledim ve başka görüştüğü bir kızmış gibi yapmıştım bunu 8 ay önce ama Bu yakın zamanda da son görüştüğü kıza sürekli birlikte misiniz gibi uzun sorular sordum o hayır dedikçe , ama görüştüklerini biliyorum.. işte çocuğun görüştüğü kişileri söyledim soğuması için vs saçma sapan şeyler anlayacağın. Son yaptığımı da durduk yere yapmadım. Tekrar benle görüşmek istedi üstüne böyle bu kıza yazdığını öğrendim onun için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bilmiyorum da croscunuz hesabını da şikayet eder misin insanları kandırıyor
Merhaba sonuç ne oldu acaba buldular mı şikayet etmişler mi süreç nasıl oldu
Ne üzerine şikayet ettiğine bağlı
Özel hayata müdahale olabilir, ısrarlı takip taciz diyebilir bilmşyorum en güçlü bunlar
Bizzat yaşamış biri olarak söyleblirim ki bir şey çıkmaz
Yukarıda birisi daha demiş o da yaşamış ama bulunamamış. Lütfen detay verebilir misiniz
Israrlı takip taciz yaşadım diyebilirim fake hesaptı hepsi savcılığa gittim birkaç ay haber bekledim ardından bana dosya ve avukat parasının yüklü olabileceğini boşa para dökeceğimi söylediler kısacası İnstagram ABD slikonlu olduğu için kişi hakları dolayısıyla bilgi vermiyor çok çok ağır suçlar hariç tabi
Dediğim kız zengin birisi eli kolu uzun. Yani bulmak isterse bulabilir mi demek bu? Ve hangi yıl oldu. Yeni instagram yasası çıktı deniliyor fark eder mi
Hayır kolay değil bulmak yasa çıktı deniliyor ama yürürlüğe girmedi
Hmm o kısmını bilmiyordum. Yani bulunamaz diyebilir miyim o zaman.
Ben içinde olduğum için söylüyorum bulamadılar dava düştü ve hakaret içerikli mesajlar taciz +18 görseller ölüm tehtidi gibi gibi mesajlar almadıkça sallamıyorlar hiç binlerce dava var bakmıyorlar ufak şeylere
Yani yaptıklarım şöyle işte görüştüğü birkaç kıza sevgili misiniz diye mesaj atmıştım
Biz sevgili olduğumuz dönem beni aldattığını öğrendiğim kızı yanağından öptüğü bir foto gelmişti bana. Onu fake hesap açıp paylaştım listesindeki kızları ekledim ve başka görüştüğü bir kızmış gibi yapmıştım bunu 8 ay önce ama
Bu yakın zamanda da son görüştüğü kıza sürekli birlikte misiniz gibi uzun sorular sordum o hayır dedikçe , ama görüştüklerini biliyorum.. işte çocuğun görüştüğü kişileri söyledim soğuması için vs saçma sapan şeyler anlayacağın. Son yaptığımı da durduk yere yapmadım. Tekrar benle görüşmek istedi üstüne böyle bu kıza yazdığını öğrendim onun için
Böyle şeylerle uğraşma bence ben bişey çıkacağını sanmıyorum
Yok yapmam birdaha kesinlikle. Yani bu olay şikayet edilse takipsizlik alır mı? Yoksa ip tespiti va olur mu dediğinize göre
Ya çok zor inan ki
Ya umarım dediğiniz gibi olur :((
Mesaj atar mısın bana
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!